Om företaget

Välkommen till EGAB färdig gräsmatta! En färdig gräsmatta är det snabbaste och enklaste sättet att få trädgården färdig. Vi odlar och levererar färdig gräsmatta till privatpersoner, anläggare, kommuner, golfbanor och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0456-602...
Adress

Gammalstorpsvägen 354

29492 Sölvesborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Välkommen till EGAB färdig gräsmatta! En färdig gräsmatta är det snabbaste och enklaste sättet att få trädgården färdig. Vi odlar och levererar färdig gräsmatta till privatpersoner, anläggare, kommuner, golfbanor och idrottsanläggningar.

Odling

Gräsmattan odlas på sandjord. Innan sådd gödslar vi jorden med naturgödsel och planerar ytan noga för att få en jämn och stabil grogrund för gräsmattan.

Vår gräsfröblandning består av två arter: Ängsgröe och Rödsvingel. Av varje art använder vi flera sorter för att få en tät och slitstark gräsmatta. När gräsmattan börjar växa klipper vi den 2-3 gånger i veckan under odlingssäsongen. Den vattnas vid behov och gödslas regelbundet.

Skörd

Efter 20-24 månader har gräsmattan vuxit sig tät och frodig. Då är det är dags för skörd. Gräsmattan skördas med en specialmaskin som skär upp gräsmattan i 40 cm breda och 250 cm långa remsor som rullas ihop i rullar och staplas på pall. Grässvålen är ca 2 cm tjock och en rulle väger 15-20 kg.

EGAB färdig gräsmattas utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

EGAB färdig gräsmatta

Omsättning

17 741 tkr

Vinstmarginal

13.90 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från EGAB färdig gräsmatta finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Eskilsgård Aktiebolag

Org.nr:

5565045571

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

01472 Fjäderfäföretag

01302 Odlare av plantskoleväxter m.m. på friland

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

16.01.1995

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

045660230

04-566 02 30

045-66 02 30

0456-602 30