Om Eajewell

Upptäck oändliga möjligheter med våra exklusiva smycken – skapade med skicklighet och kärlek av våra erfarna guldsmeder. Unika design, tidlös elegans.

OM ANIL, Jobbar som Gulsmed från 1994 och har lång erfarenhet, Egen tillverkning av smycken med unik design. I vår ateljé i Norrköping utför vi reparationer, ändringar och beställningsarbeten enligt dina önskemål och 100% hand gjort .

VERKSOMHETEN , Jag började Guldsmed jobb 1994 i Sri Lanka då tillverkade smycke till många olika ländar , 2008 flyttade till Sverige och jobbade 2 olika butikar som Guldsmed 2021 började egen firma som guldsmed atele.

MIN FILOSOFI, Jag har stok kundskap inom Guldsmesyrket, gör alla typer jobb, reparera och laga alla sottar smycke och material,storlrk ändring av ringar,designing av alla sottar smycke.

MATERIAL, jag arbetar främst med rött och vitguld. Men jag jobbar även Silver,Platina, Palladium, Damaskus stål,Titan. till och med jobbar jag med certifierade diamant, alla sottar Ädelstenar.

VIGSELRINGAR, Göra alla sottar Vigselringar, med Diamantar eller andra stenar, utan stenar, alla sottar design som kunden vill.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Eajewell Guldsmed - Reparationer, Norrköping - 1

Eajewell, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-