Om Drottning Salongen

Skönhetssalong mitt i centrala Gävle.

Hudvård

Det talas mycket om hälsa och allt man ska äta / inte äta för att må bra och för att tillföra kroppen det som den behöver till att hålla sig frisk. Något som man dock i många fall glömmer bort att vårt största organ och det som faktiskt får stå emot oerhört mycket dygnet runt är huden. Huden som finns för att skydda vårat inre och våra inre organ. Även huden påverkas till yttersta grad utav vad vi stoppar i oss och hur vi lever.

Nagelvård

Att ha välmående och friska naglar är en förutsättning för att händerna ska se friska och vackra ut. Att man även låter naglarna få växa och vara lite längre så kommer det även att ge fingrarna ett utseende av att se längre ut.

Man kan ta en titt på sina egna naglar och kolla om de ser friska och starka ut eller om de ser risiga ut med märken och missfärgningar. Många utav de de skavanker man kan se på naglar som man inte vill ha kan man få bort med en bra nagelvård.

Frisyrer för olika ansiktsformer

Numera finns det en mängd olika frisyrer att välja mellan, men trots att man tycker att en specifik frisyr är väldigt snygg så är det inte säkert att just denna passar en själv. Det är nämligen så att vissa frisyrer passar bättre till vissa ansiktsformer, medan andra frisyrer passar andra ansiktsformer. Detta innebär att för att man ska veta vilken frisyr man passar bäst i så måste man först och främst vara medveten om vilket ansiktsform man har. Att ha en frisyr som passar ansiktsformen kommer att göra så att man känner sig snyggare och finare, eftersom frisyren kommer att framhäva vissa delar och tona ner andra delar.

Massage

Det finns väldigt många som inte har provat massage men det är definitivt något man bör unna sig då och då. Massagen har så otroligt många positiva effekter på kroppen så att man inte riktigt kan förstå varför någon inte har fått massage. Massage har faktiskt blivit ungefär som en slags livsstil idag för en del medan andra ser det som en onödig lyx. På samma gång finns det mer och mer forskning som visar att massage är riktigt bra för en. Man kan säga att massage är en slags struktureras rörelse som har ett bestämt syfte. Den kan ha flera olika syften beroende på varför en viss person vill ha massage. Man anpassar alltså behandlingen efter person vilket ju är väldigt bra. Massöerna arbetar med kroppens olika mukdelsvävnader som muskler, hus och bindväv för att få fram de olika effekterna.

Drottning Salongens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 1
  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 2
  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 3
  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 4
  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 5
  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 6
  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 7
  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 8
  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 9
  • Drottning Salongen Frisör, Gävle - 10

Drottning Salongen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDrottning Hair And Body AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande19.04.2012
Org.nr:5568909534
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1000 - 1499 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96021 Hårvård, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Marie Mikaela ÖstergrenLedamot
Marie Susanne Olsson EliassonSuppleant