Om företaget

Vad kul att du har hittat till oss på DN Bygg & Inredning. Du har du troligtvis blivit rekommenderad av någon du känner att kontakta oss, eller så har du kanske anlitat oss tidigare. Det är nämligen vad majoriteten av våra...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-545 717...
Adress

Sankt eriksgatan 24

11239 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vad kul att du har hittat till oss på DN Bygg & Inredning. Du har du troligtvis blivit rekommenderad av någon du känner att kontakta oss, eller så har du kanske anlitat oss tidigare. Det är nämligen vad majoriteten av våra kunder själva säger - att de har valt att anlita oss på grund av en rekommendation eller att de tidigare nyttjat våra tjänster. Detta är vi givetvis mycket stolta över, och vi ser det som en av flera viktiga anledningar till varför DN Bygg & Inredning firar tio år i år.

Kök

Vi är återförsäljare av svensktillverkade Bomankök, vilket präglas av högkvalitativa snickerier. Kräver er bostad flexibla lösningar löser vi det genom att tillverka stommarna i exakt de mått som passar era förutsättningar. Träluckorna är massiva och kan fås i flera olika träslag. Övriga luckor är i målad mdf, i valfri NCS-kulör. Vi är helt övertygade om att ni kan hitta en lucka ni tycker om i Bomanköks sortiment. Det finns något för varje smak, oavsett om man önskar en klassisk lucka med mycket speglar och spröjs, eller om man önskar en mer avskalad, modern lucka. Skulle ni mot förmodan inte hitta något ni vill ha, kan vi ofta ordna det ändå.

Badrum

Under ett genomsnittligt år renoverar vi ca 40 badrum. Våra inredningsplanerare hjälper er med planeringen av ert badrum. Vi använder ritprogram och kan därmed ge er en bättre bild över hur ert badrum kommer att se ut när det är färdigställt. Renoveringen utförs på generalentreprenad och som beställare anlitar ni endast en enda entreprenör - oss. Vi offererar inredning till ert badrum och sköter sedan samtliga beställningar.

Tvättstuga

Vi har fått förtroendet från många bostadsrättsföreningar samt fastighetsägare att renovera deras tvättstugor. Vi är auktoriserade återförsäljare av Mieles profesionella tvättprogram. Utöver hela deras sortiment av tvättmaskiner/torktumlare och övrig tvättutrustning, erbjuder vi helhetslösningar med installation och renovering av hela er tvättstuga. Vi utför arbetet på generalentreprenad, dvs ni anlitar endast ett företag. Önskar ni endast en uppfräschning av tvättstugan, kan vi även ordna med det. Kontakta oss så hjälper vi till att dimensionera tvättstugan efter era behov.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

DN Bygg & Inredning AB

Omsättning

60 756 tkr

Vinstmarginal

8.50 %

Anställda

30

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från DN Bygg & Inredning AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Dick Niklas Bygg & Inredning AB

Org.nr:

5566748629

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43320 Firmor för byggnadssnickeriarbeten

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

18.01.2005

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0854571770

08-545 717 70

085-457 17 70

0854-57 17 70

085-4571770