Om Direkt Optik

Redan 1992 öppnade vi vår första butik mitt i centrala Göteborg. Sedan dess har vi vuxit stadigt på den svenska marknaden och finns nu representerade med drygt fyrtio butiker över hela landet. Vi vill vara en aktiv och attraktiv aktör på marknaden. En optikerkedja som uppskattas för både service, kunskap och unika erbjudanden.

Bågar för alla stilar

Över 750 glasögonbågar att välja mellan. Direkt Optik har bågarna för dig som är på jakt efter glasögon som passar din stil och dina unika ögon. I vårt breda sortiment hittar du varumärken som DKNY, Police, Ray-Ban, Sting, Pepe Jeans och många fler. Vill du ta ut svängarna, eller tvärtom gå åt det enklare hållet, är Direkt Optiks sortiment av egna designade bågar en guldgruva.

Glasögon för hela familjen

För att verkligen leva upp till målet ”en båge för alla” erbjuder vi alla former och storlekar. I vårt kompletta sortiment för herr, dam och barn finns bågar för hela familjen. Genom det unika erbjudandet ”3 för 1” kan två familjemedlemmar dessutom dela på tre par men betala bara för ett. Metall- eller plastbågar? Klassisk stil eller det senaste? Progressiva eller läsglasögon? Vi har det du söker. Dessutom erbjuder vi trendiga solglasögonen, med eller utan slipning. Kort och gott finns det massor av goda skäl att välja Direkt Optik.

Märkesbågar för alla stilar

Förutom vårt eget varumärke med trendiga bågar för alla stilar och smaker erbjuder vi ett brett sortiment av märkesbågar. För oss är det viktigt att du hittar bågar som passar just dig, oavsett vem du är. Därför har vi samlat starka varumärken som vart och ett har sin idé och sitt eget signalement. Tillsammans skapar alla dessa märken ett komplett sortiment där du garanterat hittar bågarna just du letar efter.

Solglasögon

Visst är det härligt när solen skiner och det är dags att sätta solglasögonen på näsan. Du vet väl att du alltid kan välja slipade solglas när du köper glasögon på Direkt Optik? Perfekt att välja till en snygg infärgning på ett av paren när du får tre par glasögon till priset av ett. Självklart har vi också oslipade solglasögon. Kom in och prova.

Kontaktlinser

De flesta av våra butiker erbjuder även kontaktlinser. Många användare föredrar linser framför glasögon. De ger ett naturligt seende i hela synfältet och är smidiga eftersom de påverkas mindre av omgivningen, exempelvis av regn. En annan fördel är att de fungerar utmärkt tillsammans med vanliga solglasögon.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 1
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 2
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 3
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 4
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 5
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 6
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 7
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 8
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 9
  • Direkt Optik Optiker, optiska artiklar, Örebro - 10

Direkt Optik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Aronsons Optik i Örebro AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

12.11.2004

Org.nr:

5566707583

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47781 Specialiserad butikshandel med glasögon och andra optiska artiklar utom fotoutrustning

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Ejvy Ulla Kristin Preston

Suppleant

Darren Kenneth Andrew Preston

Revisor

Kersti Heléne Andersson

Finansiell information

Omsättning

12 674 tkr

Vinstmarginal

17,6 %

Anställda

4