Om Din ELON butik i Fagersta

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Liknande företag i närheten

13.1 kmPower Inspection Sweden AB

Power Inspection Sweden AB

19.4 km

Janssons Elektriska i Skinnskatteberg AB

Din ELON butik i Fagersta, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Din Elon Butik AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.05.1999

Org.nr:

5565701744

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

1200000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47540 Specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater, 70100 Verksamheter som utövas av huvudkontor

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 10

reviews aboutName

Heidi Uski

moreThanAYearAgo

Kunnig och hjälpsam personal, stor och fin lokal. Vitvaror, belysning, prylar till hemmet. Allt finns! Rekommenderas!

Fagersta suger

moreThanAYearAgo

Är så glad att det finns trevlig och glad personal på andra ELON-butiker än Fagersta! Man ska tydligen sätta sig i bilen och åka till andra orter för att få ett bra och TREVLIGT bemötande..... tur att det inte är så långt till Ludvika & Avesta, där vet i alla fall personalen hur en kund skall bemötas:)

f.d kund

moreThanAYearAgo

Jag har aldrig fått bra service på ELON i Fagersta. Vid prisförfrågan i Fagersta får man uttryckligen inte en enda krona i rabatt, trots att övriga ELON-butiker lämnar BRA rabatt då man köper mycket på en gång. Detta omdöme gäller endast ELON-butiken i Fagersta, övriga ELON är bättre.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

När mitt kylskåp nyligen gick sönder var den första butiken jag tänkte på Elon. Har handlat där förut med ok service. Ringde vid lunch och fick ett kylskåp levererat hem med installation och skrotning av mitt gamla kylskåp efter två timmar. Mycket snabbt. Kanske hade tur då utleveranserna skedde samma dag som jag ringde.

Veckan därpå gick min spis sönder. Gick igen till Elon för att köpa en ny spis. Men denna gången vart det inte lika bra bemötande. Det fanns två spisar som passade (en 55cm och en 50cm). Säljaren ville sälja 55cm spisen som var mycket dyrare. 8.000kr jämfört med 50cm spisen för 4.000kr. Han visade inte ens 50cm spisen och ville inte sälja den med kommentaren "Det kommer bli ostabilt då du har 55cm utrymme". Skickade även en förfrågan från hemsidan om 50cm spisen med prisförslag med installation. Nu har det gått över en vecka och inget svar. Köpte en spis från en annan butik. Råd till personalen: Lyssna på kunden och dumförklara dem inte. Kom med förslag och lösningar istället för problem.

Så kortfattat... ok service när man vet vad man vill ha och dom har det hemma. Mindre bra råd om man frågar saker med risk för dumförklaring av kunderna. Kommer troligtvis inte handla där igen.

Långt bort.

moreThanAYearAgo

Jag letade efter bra priser hitta det på ELON i Fagersta fast jag hämta allt på en annan elon som låg mig närmare där jag bor. Så det kan jag kalla världsklass altså.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

02231004002-231 00 40022-31 00 400223-100 40