Se på karta
Prästbolsvillan66594 Fagerås

Kiltec Entreprenad AB är ett litet och personligt företag som utför mark- och anläggningsarbeten åt privatpersoner, företag och kommuner.

Torp 10357992 Högsby

Vi hjälper gärna dig gällande entreprenad, grävning, och liknande arbeten. Med utgångspunkt i Högsby hjälper vi privatkunder och små företag.

Koppargatan 457338 Tranås

Godstransporter, logistiktjänster och entreprenader är Tranås Åkeri ABs specialitet. Ring oss för mer information!

Bäckatorpsvägen 5026693 Munka-ljungby

Vi är en seriös entreprenör som kan erbjuda alla tänkbara tjänster inom markarbete till våra kunder.

Lillgatan 336431 Åseda

Ederfors Åkeri utför fjärrtransporter åt uppdragsgivarna DB Schenker och Uppvidinge Lastbilscentral. Vi innehar fyra lastbilar, en paketbil och fyra servicebilar.

Skrockahögsvägen 17226993 Båstad

Leffe Gräv - entreprenör med över 30 års erfarenhet och företaget har funnits sedan 2010. Hos oss får du som kund hjälp med avloppsarbeten och vi utför det mesta inom markarbete, allt från rivning till färdig husgrund. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Solbräckegatan 144245 Kungälv

Markentreprenad, entreprenadmed & transport egen vagn och maskinpark.

Long Stommen 553495 Vara

Valdemars Maskinstation utför mark- och anläggningsarbeten inom väghållning och jordbruk. Vi åtar oss uppdrag i Skaraborg.

Dräg Havsvik 161596 Gryt

Vi utför nyanläggning samt komplettering av befintliga avlopp. Allt från slamavskiljare med efterföljande infiltration eller markbädd till reningsverk från ett hushåll och uppåt. Vi utför grävning för husgrund med dränering, takavlopp, vatten och avlopp. Dessutom utför vi dikning, allt från att kantskära vägren, rensa vägdiken, skogsdiken till rensning av större utfall samt täckdikning.

Töllstorp 10531195 Falkenberg

Välkommen till Rickardssons Gräv & Schakt AB! Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten, stort som smått.

Trädoktorns väg 739593 Rockneby

Allt inom mark och anläggning. husgrunder , gjutning, stenläggning, enskilda avlopp, altaner mm.

Karlbergs Gård 166434 Grums

Vi erbjuder arbete och material till vägbyggen, dikningar, avloppsanläggningar, dränering, trädgårdsanläggningar och husgrunder.

Lönebostället 127296 Gärsnäs

Söker ni ett företag med kompetens, erfarenhet, goda referenser och som engagerar sig för att hitta optimala lösningar? Då har ni kommit rätt!

Jomarksvägen 1091532 Robertsfors

mtab är ett av mellanbygdens ledande transportföretag. Företaget är starkt förankrat i detta område genom lokalt ägande.

Ledinge Skogsborg 52574190 Knivsta

Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet av alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Vi finns i Knivsta och åtar oss arbeten i hela Uppland samt Stockholmsområdet.

Importgatan 12A42246 Hisings Backa

Med över 50 år i branschen erbjuder KEWAB idag produkter och tjänster inom transport, maskin och ballast. Med flera affärsområden är KEWAB en komplett och konkurrenskraftig helhetsleverantör.

Ås Nybygget33373 Bredaryd

Vi hjälper dig med gräv- och markarbeten, stora som små. Hos oss kan du köpa allt material du behöver för plattläggning och övriga markarbeten. Till oss vänder du dig om du behöver hjälp med avlopp, dräneringar, grundarbeten, dammar, dikning, vägar (även skogsvägar),tomter och rörläggning.

Skolgatan 2745131 Uddevalla

Välkomna till S-H Maskintjänst beläget i Uddevalla. Vi är ett nystartat företag som hyr ut entreprenadmaskiner till ett bra pris. Vi gör allt för att våra kunder ska bli så nöjda som möjligt. Det ger oss drivkraft till att fortsätta arbeta oss uppåt mot nya mål. S-H Maskintjänst vänder sig till privatpersoner, företag och föreningar. För den oerfarna föraren ingår en snabb instruktions genomgång av maskinen vid uthyrning.

Burås 35547294 Svanesund

Vi har mångårig erfarenhet i branschen och kan hjälpa till med alla typer av grävarbeten. Så som husdräneringar, avloppsanläggningar, schakt, rivning, mur- och plattsättning, mark- och grundarbeten. Vi utför dessutom stenspräckning. Vi utgår från Orust och utför jobb från Uddevalla till Göteborg.

Harebo 11836195 Långasjö

Vår huvudsakliga sysselsättning är alla mark- och anläggningsarbeten. Vi gräver ner fiber, kablar, fjärrvärme, bergvärme mm. Vi planerar och förbättrar alla typer av ytor, vägar, skogsvägar och tomter. Vi är certifierad och gräver vatten- och avloppsanläggningar. Vi säljer matjord, fyllnadsmassor och krossade massor.Vi tar även emot din jord här på Östra Industriområdet i Lindås.Vi krossar ner sten och blandade massor till singel, makadam, sand, matjord osv.

Hantverksgatan 153333 Götene

5 (1)

Vi är ett företag inriktat på gräv- och schaktningsarbeten, åkeritjänster samt sopning av industriplaner och vägar. Välkommen!

Foss-berg 2445593 Munkedal

Stene Entreprenad & Lantbruk AB utför det mesta inom grävning och markanläggning åt såväl företag som privatpersoner runt om i Bohuslän. Bland våra specialiteter kan nämnas att vi har lång erfarenhet av att gräva vid arkeologiska utgrävningar, vilket ställer särskilda krav på precision och noggrannhet, samt att vi har en ”long reach”-grävmaskin med 16 meters räckvidd.

Amnevägen 3754772 Otterbäcken

5 (1)

Vi på Mark och Bygg, Gullspångs Grävmaskiner AB utför mark-, anläggnings- och rivningsentreprenader främst i Skaraborg, Värmland och Närke.