Se på karta

dikning 

gav 3736 företag inom detta område

Kiltec

Prästbolsvillan 66594 Fagerås
logo

Kiltec Entreprenad AB är ett litet och personligt företag som utför mark- och anläggningsarbeten åt privatpersoner, företag och kommuner.

Hjälmunge Åkeri AB

Österänge 26581961 Skärplinge
logo

Toréns

Stängt

Norra åsvägen 9383152 Östersund
logo

Tack vare vår stora kapacitet kan vi vara flexibla och anpassa oss efter dina behov. Vi har riktat in oss på att bli miljöcertifierade. På grund av detta har vi förnyat maskinparken så de flesta arbeten utförs med miljögodkända maskiner. Tro kan flytta berg. Det kan vi också!

J & R Entreprenad AB

Bäckatorpsvägen 5026693 Munka-ljungby
logo

Vi är en seriös entreprenör som kan erbjuda alla tänkbara tjänster inom markarbete till våra kunder.

Stigs Gräv

Torp 10357992 Högsby
logo

Vi hjälper gärna dig gällande entreprenad, grävning, och liknande arbeten. Med utgångspunkt i Högsby hjälper vi privatkunder och små företag.

Ederfors Åkeri AB

Lillgatan 336431 Åseda
logo

Ederfors Åkeri utför fjärrtransporter åt uppdragsgivarna DB Schenker och Uppvidinge Lastbilscentral. Vi innehar fyra lastbilar, en paketbil och fyra servicebilar.

Leffe Gräv

Skrockahögsvägen 17226993 Båstad
logo

Hos oss får du som kund hjälp med avloppsarbeten och vi utför det mesta inom markarbete, allt från rivning till färdig husgrund.Välkommen att kontakta oss för mer information!

Västentreprenad AB

Stängt

Solbräckegatan 144245 Kungälv
logo

Markentreprenad, entreprenadmed & transport egen vagn och maskinpark.

Gryts Gräv

Öppet

Dräg Havsvik 161596 Gryt
logo

Vi utför nyanläggning samt komplettering av befintliga avlopp. Allt från slamavskiljare med efterföljande infiltration eller markbädd till reningsverk från ett hushåll och uppåt. Vi utför grävning för husgrund med dränering, takavlopp, vatten och avlopp. Dessutom utför vi dikning, allt från att kantskära vägren, rensa vägdiken, skogsdiken till rensning av större utfall samt täckdikning.

Björkuddens Gräv - Och Maskinservice

(1)

Lilla Björkudden 156195 Lekeryd
logo

Rickardssons Gräv och Schakt AB

Töllstorp 10531195 Falkenberg
logo

Välkommen till Rickardssons Gräv & Schakt AB! Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten, stort som smått.

Ölands Mark & Grund AB

Öppet

Västergårdsgatan 438794 Borgholm
logo

Allt inom mark och anläggning. husgrunder , gjutning, stenläggning, enskilda avlopp, altaner mm.

Åberg Schakt i Knivsta AB

Ledinge Skogsborg 52574190 Knivsta
logo

Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet av alla typer av mark- och anläggningsarbeten. Vi finns i Knivsta och åtar oss arbeten i hela Uppland samt Stockholmsområdet.

KEWAB

Importgatan 12A42246 Hisings Backa
logo

Med över 50 år i branschen erbjuder KEWAB idag produkter och tjänster inom transport, maskin och ballast. Med flera affärsområden är KEWAB en komplett och konkurrenskraftig helhetsleverantör.

Grums Mark AB

Stängt

Karlbergs Gård 166434 Grums
logo

Vi erbjuder arbete och material till vägbyggen, dikningar, avloppsanläggningar, dränering, trädgårdsanläggningar och husgrunder.

JA Markentreprenad AB

Lönebostället 27296 Gärsnäs
logo

Söker ni ett företag med kompetens, erfarenhet, goda referenser och som engagerar sig för att hitta optimala lösningar? Då har ni kommit rätt!

mtab

Stängt

Jomarksvägen 1091532 Robertsfors
logo

mtab är ett av mellanbygdens ledande transportföretag. Företaget är starkt förankrat i detta område genom lokalt ägande.

Bengt Nilssons Gräv AB

Hamnedavägen 2934175 Hamneda
logo

Välkommen till Bengt Nilssons Gräv AB! Vi är ett företag med över 35 års branscherfarenhet. Våra anläggnings-entreprenörer utför allt inom mark- och anläggningsarbete åt både företag och privatpersoner.

Rohdins Schakt AB

Ås Nybygget 33373 Bredaryd
logo

Vi hjälper dig med gräv- och markarbeten, stora som små. Hos oss kan du köpa allt material du behöver för plattläggning och övriga markarbeten. Till oss vänder du dig om du behöver hjälp med avlopp, dräneringar, grundarbeten, dammar, dikning, vägar (även skogsvägar),tomter och rörläggning.

Nord Frakt Tommy & Magnus AB

Stormyrlidsvägen 11292591 Tärnaby
logo

Vi på Nord Frakt utför:- Husvagstransport- Husbilstransport- Båttransport- Biltransport- Bodtransport- SpecialtransporterTransporter över hela norden!

Grävtjänst i Götene AB

(5)

Hantverksgatan 153333 Götene
logo

Vi är ett företag inriktat på gräv- och schaktningsarbeten, åkeritjänster samt sopning av industriplaner och vägar. Välkommen!

Jan Franssons Hydraulgrävning AB

Stängt

Bredalycke 36195 Långasjö
logo

Vår huvudsakliga sysselsättning är alla mark- och anläggningsarbeten. Vi gräver ner fiber, kablar, fjärrvärme, bergvärme mm. Vi planerar och förbättrar alla typer av ytor, vägar, skogsvägar och tomter. Vi är certifierad och gräver vatten- och avloppsanläggningar. Vi säljer matjord, fyllnadsmassor och krossade massor.Vi tar även emot din jord här på Östra Industriområdet i Lindås.Vi krossar ner sten och blandade massor till singel, makadam, sand, matjord osv.

SM Gräv AB

Burås 35547294 Svanesund
logo

Vi har mångårig erfarenhet i branschen och kan hjälpa till med alla typer av grävarbeten. Så som husdräneringar, avloppsanläggningar, schakt, rivning, mur- och plattsättning, mark- och grundarbeten. Vi utför dessutom stenspräckning. Vi utgår från Orust och utför jobb från Uddevalla till Göteborg.

Sme'n Skarabergs Smidesverkstad AB

Stängt

(1)

Erik järnåkers gata 453237 Skara
logo

Smen´s Skarabergs Smidesverkstad AB, är ett av Skaras äldsta företag, med anor från slutet av 1800-talet. Vår huvudverksamhet idag är entreprenadarbete och vi har en bred maskinpark med entreprenadmaskiner och lastbilar. Smen´s utför alla typer av markarbete och anläggningsarbete.

Mark och Bygg, Gullspångs Grävmaskiner AB

(5)

Amnevägen 3754772 Otterbäcken
logo

Vi på Mark och Bygg, Gullspångs Grävmaskiner AB utför mark-, anläggnings- och rivningsentreprenader främst i Skaraborg, Värmland och Närke.