Se på karta

dhl 

gav 146 företag inom detta område

ICA

(4)

Bergviksvägen 9116763 Bromma
logo

Vi strävar efter att vara det ledande detaljhandelsföretaget med fokus på mat och måltider. Vi gör dagen enklare för våra kunder.

Mikael Loods Åkeri AB

Bolindervägen 1463510 Eskilstuna
logo

Vi är ett modernt åkeri med anor från fyra generationer tillbaka. Vi erbjuder våra kunder logistiska helhetslösningar: transporter, lastning, lossning samt lagertjänster. Vi transporterar gods mestadels åt våra kunder i Södermanland och Västmanland, men vi utför även transporter på längre sträckor.

Gulf Hällevadsholm

Strömsborgsvägen 1145760 Hällevadsholm
logo

Service i fokus sedan 1937! Vi är ombud för Apoteket, PrivPak, Bring, DHL, ATG, SvenskaSpel. Biltvätt samt uthyrning av släpvagnar.

ICA Nära Byxelkrok

Byxelkroksvägen 8738775 Byxelkrok
logo

Välkommen in i butiken önskar Jörgen Pettersson med personal. Vi är ombud för posten, systembolaget, apotek, ATG, Svenska Spel, DHL och Bring.

ICA Supermarket

(3.5)

Barsebäcksvägen 6024630 Löddeköpinge
logo

ICA Supermarket är butiken i alla lägen – för stora och små, vardagshungriga och festfirare. Det ska alltid gå enkelt och snabbt att handla här. Välkommen!

ICA

(3)

Tumbovägen 263531 Kvicksund
logo

I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. Vi ses i butiken!

Tempo

Sjövägen 1584595 Rätan
logo

Välkommen till din Tempobutik i Rätan!

Frendo (DHL-Servicepoint)

Centralgatan 181538 Tierp
logo

Hemköp Tyringe

(4)

Stenbocksgatan 1028235 Tyringe
logo

Vi finns nära dig, för dig. Vardag som helg, kalas eller fest. Hos oss hittar du alltid de bästa råvarorna, noga utvalda efter säsong. I många av våra butiker kan du finna manuella fisk- och köttdiskar och kunniga och duktiga kockar, kallskänkor och matinspiratörer som gärna ger dig tips till helgens middag eller den större festmåltiden.Varmt välkommen till oss.

ICA

Askersundsvägen 6369450 Vretstorp
logo

Väkommen in till oss!

ICA

(1)

Stockholmsvägen 7-928431 Perstorp
logo

Kärnan i ICA Gruppens verksamhet är handel med dagligvaror.

Candy I Kärra Centrum AB

Kärra centrum 842534 Hisings Kärra

Direkten Tobaksboden Kalmar

Trädgårdsgatan 1639249 Kalmar
logo

Stort utbud av snus och nikotinpåsar.Ombud för DHL, Bring, ATG och Svenska Spel.

ICA Supermarket Bjärnum

Järnvägsgatan 228261 Bjärnum
logo

Vi är butiken nära dig och vi kommer att göra din vardag lite enklare och helgen festligare!

ICA

(5)

Viljansvägen 2085561 Kovland
logo

Preem / Macken Rockneby

Gamla revsuddevägen 339594 Rockneby
logo

Frendo

Långgatan 1383561 Föllinge
logo

I Frendobutikerna har service en extra tyngd. Varje kund tas emot av trevlig kunnig och engagerad personal. I Frendokedjan satsar vi på ett bassortiment från branschens ledande leverantörer vilket innebär starka varumärken samt bygger vidare på de lokala behoven. Hos FRENDO är vi vänner med orten och täcker de behov som finns just där.

ICA Nära

Prästgärdan 191598 Bygdeå
logo

Visst är det skönt att kunna handla snabbt, enkelt och nära? Vi finns alltid inom räckhåll.

Björks Åkeri AB

Hackvads via 513171691 Fjugesta
logo

Björks Åkeri är ett familjeföretag i fjärde generationen. Vi har erbjudit våra kunder transport- och logistiklösningar av högsta kvalitet sedan 1923. Det gör att stora krav ställs på såväl chaufförer som transportledning och fordon.

Larssons Livs Matöppet

(5)

Lysjövägen 2151277 Sexdrega
logo

Larssons Livs i Sexdrega, Revbensspecialisten nr. 1.

Budcentralen i Lidköping AB

Änghagsgatan 1953140 Lidköping
logo

Vi kör gods och bud över hela Sverige och även utanför rikets gränser. Vårt upptagningsområde är inte bara i Lidköping, även om vi utgår därifrån, utan vi hämtar i stort sett vart som helst. Vi kör expressbud och transporter åt både stora och små företag. Privatpersoner som vill boka en transport eller frakt är givetvis också välkomna

Rotan

Rotvik 30145196 Uddevalla
logo

Rotan startades 1890 av Herman Hellgren, det var från början en lanthandel.Rotan har även varit en fungerande poststation och telefonväxel.Rotan byggde ut varuhuset 2009 och utökade sortimentet med kläder, skor accessoarer, heminredning, mattor och leksakerRotan är medlem i matrebellerna som är en gemensam inköpsorganisation med ett 70-tal medlemsbutiker.

Lilla Tjärby Livs & Camping

Tjärbyvägen 631235 Laholm
logo

Lilla Tjärby Livs & Camping ligger i Lilla Tjärby mellan Laholm och Halmstad. Vi säljer fiskekort till Lagan, byter gasol och säljer en del tillbehör för hembryggning. I vår butik hittar du också frukt, tobak, dagstidningar, mejeriprodukter, bröd, nybakta frallor, pålägg och mycket annat. Vi har även tre släpvagnssorter till uthyrning. Vi är ombud för DHL, Schenker, UPS och Bussgods. Vi har Svenska spel och Atg, På campingen intill affären finns femton campingplatser.

ICA Nära Bräkne-Hoby

Bräknevägen 2437261 Bräkne-hoby
logo

Den lilla butiken med det stora sortimentet.Vi har utbildade kockar och erbjuder catering.Vi har utbildade Florister och erbjuder alla slag blombinderier.Vi är ombud för Svenska Spel, ATG, Bingolotto, Apoteket, Systembolaget.Har Eget fik med korv och mjukglass.Har Onlinehandel.

Nya Älvdalens Bildelar AB

Dalgatan 9479630 Älvdalen
logo

Din lokala reservdelsbutik. Vi har det mesta till de flesta bilar, finns delarna inte på lager så har vi dom hemma inom kort. Dessutom säljer vi korv, kaffe, läsk, glas, och godis. Passa på att ladda upp inför garage timmarna!