Om Denios AB

DENIOS erbjuder det största utbudet av produkter för säker förvaring av miljöfarliga ämnen, miljöskydd och säkerhet på arbetsplatsen. Vi tillverkar brandklassade miljöcontainers, både som en ”Walk-in” variant för fat och små behållare eller ”Hyllager” för lastning med gaffeltruck.

Miljöcontainer Hyllager

Miljöcontainer Hyllager är den perfekta lösningen, framför allt när det handlar om säker lagring av större mängder kemikalier i fat eller i IBC utomhus. DENIOS hyllager finns i många olika storlekar och utföranden för olika tillämpningar, vilket gör att de passar för många olika typer av lagring av kemikalier.

Miljöcontainer "Walk in"

En miljöcontainer "Walk in" används ofta som en fristående lösning för säker förvaring av mindre behållare. På så sätt underlättas logistiken mellan arbetsplats och lager vilket ger en säker och effektiv arbetsprocess. Denna förvaringslösning är ett mycket bra alternativ till ett kemikalierum, kemikalieförråd eller oljerum.

Spillskydd inomhus

I 30 år har DENIOS utvecklat och tillverkat spillskydd för den Europeiska marknaden. Vi anser att när det gäller säkerhet för människa och miljö kan man inte gissa utan man måste veta att skydden håller för sin uppgift. Därför har våra produkter testats och certifierats – Det är vad vi kallar SPILLSKYDD PÅ RIKTIGT.

Arbetssäkerhet och Avfallshantering

DENIOS är din specialist för miljövänlig lagring och säker hantering av kemikalier. Inte nog med det - att skydda människor i det dagliga arbetet är naturligtvis en mycket viktig aspekt. Hos DENIOS kan du kombinera säkerhet med effektivitet - säkerhetsutrustning och praktiska verktyg som underlättar arbetsdagen. Ett utbud bestående av:

- Personlig skyddsutrustning

- Första hjälpen och kropps-/ögonduschar

- Smådelstvätt utan miljöfarliga ämnen

- Tipp- och staplingsbara behållare

- Avfallshantering

Termoteknik

Temperaturkänsliga ämnen spelar en viktig roll i många industriella processer. Särskilt i tillverkningsprocessen för kemisk, farmaceutisk och livsmedels industri finns behovet och produktionsprocessen behöver kombineras med termisk förberedning av ämnen. Lagring vid konstant temperatur, frostfri lagring, Kylning och klimatisering är ytterligare krav på modern termoteknik.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Denios AB Cisterner, behållare, Jönköping - 1
  • Denios AB Cisterner, behållare, Jönköping - 2
  • Denios AB Cisterner, behållare, Jönköping - 3
  • Denios AB Cisterner, behållare, Jönköping - 4

Denios AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Denios AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

21.08.2001

Org.nr:

5566137930

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

135000

Omsättn.intervall

50000 - 99999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

46762 Partihandel med emballage

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Ricarda Fleer

Verkställande direktör

Erik Linus Jacker

Ledamot

Erik Linus Jacker

Ledamot

Ricarda Fleer

Suppleant

Horst Rose

Revisor

Lajos Mathias Constantin Racz

Finansiell information

Omsättning

62 425 tkr

Vinstmarginal

3,1 %

Anställda

11