Om Datapartner Scandinavia AB

DataPartner är en ledande leverantör av programvara för finansiell modellering, investeringsbedömning och värdering.

Mer om oss

Sedan 1987 har vi levererat mjukvara, utbildnings- och konsulttjänster till en internationell kundkrets. DataPartner är Nord-Europas största utvecklare av standard programvara för investeringsbedömning. Över 2000 företag använder Invest for Excel® för investeringsbedömning och värdering. Företaget har kunder i de flesta branscherna i över 65 länder, och expanderar snabbt på global nivå. Vår strategi är att vara föregångare med utvecklingen av pålitliga programlösningar för kassaflödesbaserade beräkningar. Vi fokuserar oss på mjukvara och tjänster i två segment; affärskalkyler och investeringsbedömning. Vår primära programmeringsomgivning är Microsoft Office och Microsoft Office SharePoint Server.

Grunden till DataPartners framgång är kontinuerlig utveckling och pålitlig mjukvara. Vi följer den senaste lagstiftningen, förändringar i affärsomgivningen och introducerar fortlöpande nya egenskaper och språkversioner till våra program. Vi förstår hur viktigt det är för våra kunder att ha de rätta verktygen för de rätta besluten. Datapartner är ett familjeföretag. Vi har ett dotterbolag i Sverige; Datapartner Scandinavia AB. Vårt huvudkontor är i Borgå, 5 mil öster om Helsingfors. Vi har 10 medarbetare + 30 samarbetspartners i olika länder.

Tjänster

Alla företag gör viktiga investeringsbeslut, oberoende av i vilken bransch man är verksam. I den takt som affärsomgivningen förändras idag är det uppenbart att det behövs effektiva och pålitliga analysinstrument för beräkning av lönsamhet. I annat fall finns det risk att man agerar på basis av otillräckliga analyser, fel antaganden, eller helt enkelt för sent. Hur göra i praktiken om kalkyleringar kräver en massa tid för att göra upp rätta formler och omarbeta input-variabler? Om beräkningar inte är standardiserade, betyder det att man ständigt måste omarbeta sin beslutsplattform, även om andra projekt är liknande? I stället för att studera den bästa allokeringen av kapital, finner man sig ofta i en djungel av kalkyleringsmodeller. Tiden går. Man börjar undra hur man kunde förbättra kvalitén och höja effektiviteten i sitt arbete.

En lösning är att pröva verktyg för investeringsanalyser och värdering. Man skall trots det komma ihåg, att en djup helhetssyn av ekonomiska analyser tar år att inhämta. Det är orsaken till att Datapartner erbjuder tjänster för att hjälpa till med att utveckla professionella investerings- och kassaflödesmodeller. Vi erbjuder utbildning, workshops och konsulttjänster inom bl.a. investeringsberäkningar, värdering av företag och affärsverksamhet, nedskrivningsprövning och affärsplanering. I utbildning och workshops guidar vi kunder i utvecklingen av de bästa kalkyleringsmodellerna som kan implementeras i hela företaget. Bekanta dig med våra detaljerade kursbeskrivningar. Målet med våra konsulteringstjänster är att förbättra investerings- och finansieringsprocesser hos våra kunder. Vi bidrar till en effektivare användning av kapital och resurser, vilket höjer värdet på kundföretag.

Workshops

Datapartner har en lång tradition av att ordna utbildning för alla som är intresserade av investeringsbedömning och värdering. Vi erbjuder utbildning för att hjälpa dig utforska alla moderna tekniker och möjligheter inom kassaflödesbaserad modellering.

Konsulteringstjänster

Datapartner erbjuder konsulteringstjänster för investeringsbedömning, finansiering och företagsvärdering. I över 20 år har vi genomfört konsulteringsprojekt för att förbättra investeringsprocesser hos våra kunder. Vårt mål är att höja aktieägarnas värde genom att effektivera hanteringen av kapital och resurser. Datapartners projekt är kundspecifika och oberoende av vilka datasystem som används.

Konsultering per ämnesområde:

- Investeringar

- Affärsplanering

- Case-specifika projekt

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Datapartner Scandinavia AB Mjukvara, programvara - Data, Danderyd - 1

Datapartner Scandinavia AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Datapartner Scandinavia AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

07.08.2001

Org.nr:

5566093976

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

1500 - 2999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

18200 Reproduktion av inspelningar, 62010 Dataprogrammering

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Jens Kristian Westerbladh

Verkställande direktör

Jens Kristian Westerbladh

Ledamot

Stefan Valfrid Westerbladh

Ledamot

Jens Kristian Westerbladh

Suppleant

Folke Mikael Westerbladh

Särskild delgivningsmottagare

Bruno Yngve Sivert Karlsson

Finansiell information

Omsättning

2 147 tkr

Vinstmarginal

0,5 %

Anställda

0