Om Dansstudion No. 1 I Malmö

Dansstudion No1 är en dansskola med bred profil. Vi tillhandahåller grunderna inom de flesta stilar, med tekniskt fokus i balett, jazz, barndans, showdans, repertoar,dancing kids, street dance, stepp och contemporary. Vi är måna om hög kvalitet på lärare och undervisning, och våra utbildade danslärare ser till att din utveckling och dansglädje står i fokus. Oavsett ålder och ambition, är studion ditt andra hem - från dina första danssteg till en professionell nivå.

Dansstudion No.1 grundades av Elizabeth Banke 1982 och Eva Jansson Hamberg tog över som konstnärlig ledare 1990 Under hennes ledning har hundratals elever dansat sig till bättre hälsa och vidare in i yrkeslivet.

Dansa för dig själv och för att må bra! Vi har dansfamiljen du letar efter och många härliga klasser att välja bland. Fokus ligger på dansglädje och din egen personliga utveckling.

Dansa för en framtida karriär! Vi har erfarenheten och svaren på hur du skall ta din träning till nästa nivå. Tekniska grunder? Hjälp vid auditions? Kom in till oss. Vi lägger fokus på de ämnen som krävs för att satsa på en karriär inom dans, och vi hjälper dig att skräddarsy din träning. Fråga efter coaching möjligheter i receptionen.

Dansstudion No.1 har ett nära samarbete med systerstudion i Los Angeles. Detta innebär att No.1, kan erbjuda examina inom IDA (International Dance Acclaim).

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Dansstudion No. 1 I Malmö Organisationskonsult, Malmö - 1
  • Dansstudion No. 1 I Malmö Organisationskonsult, Malmö - 2
  • Dansstudion No. 1 I Malmö Organisationskonsult, Malmö - 3

Dansstudion No. 1 I Malmö, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDansstudion No. 1 i Malmö AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.11.2002
Org.nr:5566363197
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital102000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch85522 Övrig musik-, dans- och kulturell utbildning, 70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

Eva Margaretha Jansson HambergLedamot
Sven Erik Gustav HambergSuppleant
Hans Ulf Patrik AnderssonRevisor