Om Dansforum

Välkommen till Dansforum! Vi erbjuder performing arts school, vuxenkurser, ungdomskurser, barnkurser m.m. Se mer på vår hemsida.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Dansforum Utbildning, Göteborg - 1
  • Dansforum Utbildning, Göteborg - 2
  • Dansforum Utbildning, Göteborg - 3

Dansforum, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDans i Göteborg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande10.03.1990
Org.nr:5563894244
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch85522 Övrig musik-, dans- och kulturell utbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Katarina Victoria Strand HedbergOrdförande
Ran Cho HamiltonLedamot
Johanna Emilia BelsingLedamot
Katarina Victoria Strand HedbergLedamot
Karla Karoliina KaaronenLedamot
Per Erik Björnsson ModinHuvudansvarig revisor

Omdömen om Dansforum

Angelica Fredin

mer än ett år sedan

En dansskola där NPF ej är välkommet. Med endast två gånger kvar av terminen blev vi informerade om att dans inte passar dottern och att läraren inte vill ha med henne på lektionerna. Då har hon gråtit varje lektion enligt läraren som inte informerat mig om detta eller hämtat mig som alltid väntar utanför. Dom som håller klasserna kan dansa men inte bemöta barn på ett bra sätt.

Linnea

mer än ett år sedan

Min dotter som är 4 såg mycket fram emot att börja på dans. Hon möttes av en lärare som inte presenterade sig utan bara startade lektionen. I den åldern är det väldigt viktigt att veta vem fröken är, vad man förväntas göra/lära sig och vad de andra barnen heter för att känna trygghet. Hon vägrade fortsätta och vi slutade och började på en annan dans som fungerar jättebra. Jag fick påminna dansforum flera gånger om att de skulle återbetala pengarna enligt ångerveckan. Jag fick svar som att chefen är bortrest nu, vi måste vänta tills han är tillbaka. Aldrig mer Dansforum!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag är supernöjd med Dansforum. Jag har tränat dans på de flesta skolor i Göteborg och Dansforum är klart bäst. Jag går på både Jazz och Street och alla är fantastiska. Och vilka lokaler, måste vara de snyggaste i stan.

Kuma

mer än ett år sedan

Min dotter har gått på Dansforum sen 4 år tillbaka. hon har inte lärt sig något mer sen första termin. Vi tyckte i början att hon var kanske för lit, men nu tycker hon själv att de inte lär sig mer än förra året. Så ja tycker inte att det är en bra skola om man har mindre barn, kanske för de äldre. Och allt handlar om föreställning och att tjäna pengar.
I år min dotter skulle vara vakt, enda dans steg de hade tränat på var att stampa i plats och att se på det kommer att kosta 100kr/pers

Anonym användare

mer än ett år sedan

Haar många olika stilar och superlärare! Har dansat där i många år nu och kommer aldrig byta! Helt nybyggda lokaler, allt är jättefrächt

Christine Lundell

mer än ett år sedan

Min dotter skulle börja i barndans för barn födda 2008. Vi första danstillfället visade det sig att de flyttat danstiden från 17:30 till 16:45 utan att meddela de anmälda barnen med föräldrar. Katastrofalt dåligt beteende. Undvik denna så kallade dansskola till varje pris.

Eva

mer än ett år sedan

Stor och proffsig dans och tränings plats. Här finns allt. Jag förstår inte de som tycker att de inte är bra på Dansforum. Mitt i stan och hur mycket pass som helst. Har tränat här i flera år.

dansare

mer än ett år sedan

jag har varit medlem hos Dansforum i flera år nu och känner att servicen blir sämre och sämre. Lärarna är duktiga, men personalen iövrigt är otrevliga, ohjälpsamma och lyssnar inte när man har problem med något. Nonchalansen inför oss betalande medlemmar är slående.

Mitt medlemskap går snart ut, och trots att jag helst hade dansat vidare med dessa duktiga lärare, är jag ovillig att betala så mycket för det dåliga, tråkiga bemötande man får.

otrevligt bemött

mer än ett år sedan

Bara så utmärkt bra dansundervisning, med duktiga lärare och så många varierande stilar. Kan varmt rekomenderas till alla.

Möjliga telefonnummerformat

031701668003-170 166 80031-701 66 800317-01 66 80031-7016680