dans 

gav 1633 företag inom detta område

Storgatan 1273430 Hallstahammar
logo

Hundra år av bio i Hallstahammar 1913-2013. Nu ser vi fram emot de kommande hundra åren! Sagabiografen ligger belägen i Hallstahammar. Varmt välkomna.

Mistelgatan 746461 Brålanda
logo

Mitt emellan Göteborg & Karlstad nära E45 hittar du oss! Hos oss kan du välja mellan hotell eller vandrarhem. Vad du än väljer, så sover du i sköna sängar och surfar på gratis WIFI medans du planerar dina äventyr i Dalsland. Omgivningarna bjuder på naturupplevelser vid Vänern och i vackra Kroppefjäll eller varför inte ett besök i Vänersborg eller i Håverud. Vi har många broschyrer från små guldklimpar som finns i vår närhet.

Frödingsvägen 444331 Lerum
logo

Min ambition är att med olika sätt uppnå balans och harmoni och skapa möjligheter inom dig för personlig utveckling.

Södergatan 1521134 Malmö
logo

Dansstationen visar samtida dans. Mötesplats för dansliv och dansintresserade i Skåne.

Fleminggatan 30D80255 Gävle
logo

Vi är ett samarbetsorgan för cirka 30 föreningar som representerar personer med funktionsnedsättningVi driver även Tullbomsgården som är ett allaktivitetshus med dagverksamhet. I våra trevliga lokaler finns också möjlighet för föreningar att träffas.

Fiskhamnsgatan 2C41451 Göteborg
logo

Välkomna till Danzlagret i ❤️ av Majorna i Göteborg. Hos oss finner ni dans för alla åldrar och många stilar att välja mellan. Med lärare som vet vad som gälöler. Både nybörjare och fortsättare är välkomna-

Östra kyrkogatan 3061133 Nyköping
logo

SannYoga är mer än yoga - här finns något för alla. Alla åldrar, alla kroppstyper, alla tidpunkter i livet och alla olika rörelseförmågor.Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi tar emot dig med öppna armar och en ödmjuk inställning till att vi alla är olika och har olika behov.Vi på SannYoga ser fram emot att ta hand om Dig!

Askersundsvägen 2069450 Vretstorp
logo

En anrik folkpark med dansbana, en scen och mysig servering.

Sankt Sigfridsgatan 55-5752133 Falköping
logo

Naprapaten Åsa Rosberg arbetar med enkla och trygga behandlingar som kan lindra dina ryggbesvär och nackbesvär. Du och din rygg i trygga händer. Slipp värken och öka din livskvalitet. Ring mig för att boka tid för behandling redan idag!

Nysäter 53395 Götene
logo

Tusenkonstnär som erbjuder: Eldshow - 10min, 15min eller 30min. Konstverk, A4, A3, egenbeställning, Konstnärliga produkter egenbeställning, Läderhantverk egenbeställning, Guldsmide egenbeställning. Nås lättast via telefon under kvällstid eller via mejl.

(5)

Trätorget 241679 Göteborg
logo

Agneta Banks Balettskola har under många år varit en knutpunkt för elever som har haft dans och rörelse som ett viktigt glädjeämne i livet. Balettskolan har egen dansstudio i Göteborg vid Trätorget i Björkekärr. Skolan drivs av Agneta som är diplomerad av Svenska Danspedagogförbundet. Balettskolan har också, som en av få aktiva och välrenommerade balettskolor, pianist (Marianne Tillström) till vissa barnlektioner.

Aspögatan 121124 Malmö
logo

Vi gör jobb för privatkunder, men främst jobbar vi för byggentreprenörer, industrier, bostadsbolag och kommuner. Vi utför allt inom tätskikt på yttertak, terrasser, innergårdar m.m. med papp-, pvc- eller gummiduk. Verksamhetsområde Skåne, Blekinge och Småland. Välkommen att ta kontakt!

Aspögatan 121124 Malmö
logo

Nu har två starka takentreprenörer blivit en. Genom att fusionera Dan Nilsson Tak och IAP Tak & Bygg är vi idag en ledande aktör på den sydsvenska marknaden. Med huvudkontor i Åhus och lokalkontor i Karlshamn, Växjö och Malmö har vi ett optimalt geografiskt läge för en hög närvaro inom vårt arbetsområde. Vi erbjuder flexibla och hållbara lösningar till bygg- och fastighetsbolag, industrier, kommuner, landsting, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Välkomna att kontakta oss!

Hornsgatan 10311728 Stockholm
logo

HOUSE OF SHAPESVi är ett gym och en dansskola under samma tak. På Fitness-schemat finns både dansklasser, kondition och styrka. Dessutom har vi danskurser för alla åldrar och alla stilar; barndans, hiphop, balett, house, locking och mycket mer.

Harry Martinsons Väg 2264693 Gnesta
logo

Proffs på socialdans och sällskapsdans i grundskola och gymnasium! Vi arbetar över hela Sverige. Ring gärna för mer information.

Näsby allé 7218355 Täby
logo

Välkommen till Täby Folkdansgille. Vi har arbetat sedan 1973 för att bevara svenska traditioner. Lokaluthyrning, dans m.m.

Frihamnen 16A41770 Göteborg
logo

PAS är den enda musikalutbildning i Norden som utöver universitet och högskola har rätt att examinera på samma nivå som en kandidatexamen. Utbildningen leder fram till examen – Advanced Graduate Diploma in Performing Arts –180 poäng ecvet

Kasernhöjden 1865339 Karlstad
logo

Gundega Balett Skola har dansundervisning för alla från 5 års ålder. Huvudinriktning är den klassiska baletten. På schemat finns även barndans, karaktär, dansmix, jazzdans, show och modern.Gundega Baletten uppträder i samband med mässor, konferenser och liknande sammankomster förutom våra traditionella uppträdanden på hembygdsgårdar (o liknande). Boka någon av våra spännande och fantastiska uppvisningar.

Lillpitevägen 53094692 Lillpite
logo
Lyckhöjdsgatan 1B24234 Hörby
logo

Vi hjälper med allt inom städ och lokalvård. Vi erbjuder hjälp med det mesta inom branschen såsom:fönsterputsning, kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, storstädning, golvvård m.m. Vi gör rent allt från ”slott till koja” och erbjuder bekymmersfria lösningar allt efter kundens behov.

Bergstena STOMMEN 144192 Alingsås
logo

Företaget har lång erfarenhet av att utföra transporter och 2014 firar vi 40 år i branschen. #nl# #nl#Transporterna har varierat stort under åren och företaget har sett det som en utmaning att kunna anpassa verksamheten till de förändringar som skett. #nl# #nl#Stora som små jobb, alla har varit lika viktiga för oss.

(2)

Västra storgatan 4269430 Hallsberg