dans 

gav 1634 företag inom detta område

Kom och dansa! Gå en danskurs på DOCHs praktikstudio! Vi har kurser för barn, unga och vuxna och välkomnar både nybörjare och mer erfarna.

Strömsgatan 2859330 Västervik
logo

(5)

Gustaf adolfs väg 5176142 Norrtälje
logo

Friskis&Svettis finns för att ge alla som vill möjlighet att hitta sin egen lust till rörelse. Vi vet att om träning ska bli av måste den vara kul. Och vi vet att rörelseglädje är personlig. Därför är vår träning på många olika sätt. Men oavsett vad du väljer är vår träning en upplevelse för både kroppen och sinnena. Vi är snarare i upplevelsebranschen än i hälsobranschen.

Sankt eriksgatan 8011362 Stockholm
logo

Vi arbetar med ljud-, ljus- och scenteknik. Även med uthyrning, installation och försäljning.Vi besitter stor expertis inom området.

Berättarladan 68694 Rottneros
logo

Välkommen att besöka vår hemsida för mer information.

Wallingatan 2111124 Stockholm
logo

Dansens Hus är Sveriges största gästspelscen för samtida dans från Sverige och hela världen. Vårt mål är att ge dig som publik ett urval av många olika sorters uttryck. Dynamisk och innovativ danskultur som berör – från både den svenska och internationella scenen. Det är hos oss du upplever dansen med alla sinnen och det är härifrån du tar med dig en kärlek till kroppens rörelser.

Tunnbindaregatan 860221 Norrköping
logo

Barndans, disco, streetdance, cheerleading och showdans. Vår vision är att skapa dansglädje för alla Norrköpingsbor i alla åldrar.

Drottninggatan 4160232 Norrköping
logo

Vi har massa olika dansstilar! Tillsammans med våra duktiga danslärare har vi nu lyckats göra Dansakademien till den ultimata dansskolan med både bredd och spets i undervisningen. Välkomna till vår dansskola. Här finns något för alla!

Skolvägen 15A76334 Hallstavik
logo

Träna i Hallstavik! I Atriumhuset, Friskis&Svettis anläggning i Hallstavik, erbjuder vi gruppträning och fina gymlokaler för styrke- och konditionsträning. Vi huserar på samma område som Hallsta skola, med parkering på högstadiets eller gymnasieskolans parkeringsplatser.

Grisslehamnsvägen 1876431 Väddö
logo

Träna på Väddö! Friskis&Svettis på Väddö erbjuder gym och gruppträning. Anläggningen har öppet 04.00-00.00 varje dag och är bemannad vissa tider. Läs mer på vår hemsida om hur våra obemannade anläggningar fungerar.

Västra Stockholmsvägen 1576231 Rimbo
logo

Träna i Rimbo! På Friskis&Svettis i Rimbo hittar du gruppträning och nya fina gymlokaler för styrke- och konditionsträning. Parkering finns på angivna platser, men ta gärna en promenad eller samåk till din träning.

Gjuterigatan 1955319 Jönköping
logo

FUB är en intresseorganisation som arbetar för att barn, ungdomar och vuxna med intellektuell funktionsnedsättning(IF) ska kunna leva ett gott liv.

Säterdalen 78335 Säter
logo

Sveriges vackrast belägna folkpark? Ja, inte kan det finnas många folkparker som ligger finare till än Säterdalen, denna pärla och Säterbornas stolthet. "Vår" folkpark ligger belägen ett stenkast från Säters stad invid Ljusterån, i ett ravinsystem som med sina branta sluttningar är unikt för Sverige. Vegetationen med meterhöga ormbunkar, täta lövbuskage och prunkande örter ger tillsammans med det rika fågellivet och bruset från den porlande Ljusterån ett närmast tropiskt intryck.

Gamla Brogatan 4411120 Stockholm
logo

Vi producerar teater, musikaler, turneéer och vi står bakom några av landets största publiksuccéer.

Kungsgatan 6D65224 Karlstad
logo

Välkommen till Dansstudion i Karlstad! Här på Dansstudion finns något för alla, vi har dans från det år man fyller 4 år upp till vuxna. Vi har kurser för nybörjare, fortsättningselever och mer avancerade elever.

Sularp 47124791 Södra Sandby
logo

Välkommen till Björka Loge! Ett av Skånes populäraste nöjesställen. Vi gör allt från lilla festen till det stora eventet för upp till 1200 personer.

Axtorpsvägen 7126694 Munka-ljungby
logo

En av landets största nöjesplatser. Flera olika nöjeslokaler för, dans, show, disco,restaurang, koncerter och konferenser, utställningar och mässor är något avvårt utbud. Allt under ett tak...
Ekebo skapades 1965 av den legendariske nöjespappan Bertil Johnsson.Det är idag sonen Bengt-Åke Johnsson som tagit över rodret som VD.

Dalagatan 779531 Rättvik
logo

Vi sprider kunskap och intresse kring folkmusik och -dans, som spännande historia och som en kreativ del av nutida musikliv.

Radiovägen 1013548 Tyresö
logo

Välkomna till en spännande dansskola full av möjligheter!

Kristinavägen 1371130 Lindesberg
logo

Lindesbergs Bio är en plats med många möjligheter. Hit kan man gå för att ta en paus från en stressig vardag och njuta av både helt nya och äldre filmer. Här sker det inte bara biovisningar, utan även opera, teaterföreställningar, möten, föreläsningar men också mycket mer.

Köpmansgatan 8926932 Båstad
logo

Välkommen att kontakta oss!

Skomakargatan 978170 Borlänge
logo

Vi erbjuder drygt 100 gruppträningspass i veckan. Gymmet är öppet varje dag, från morgon till kväll. Varmt välkommen!

Sjömansgatan 1327143 Ystad
logo

Ystads Teater, en viktig mötesplats för kulturlivet i Ystad med ett genomsnitt på 180 arrangemang per år och nära 40.000 besökare.