Om företaget

Förmodligen de bästa flugfiskerullar som någonsin tillverkats. Nu tar vi nästa steg. Vi levererar direkt till dig som ska använda rullarna. Inga mellanhänder och med en överlägsen support.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0240-700...
Adress

Lyrvägen 15

77733 Smedjebacken

Hemsida och e-postGå till hemsida

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Förmodligen de bästa flugfiskerullar som någonsin tillverkats. Nu tar vi nästa steg. Vi levererar direkt till dig som ska använda rullarna. Inga mellanhänder och med en överlägsen support.

DIREKTFÖRSÄLJNING!

Vi på Danielsson Flyreels vill fortsätta att vara det lilla företaget med de stora produkterna. Så vi kommer från och med nu att fokusera på exklusiv försäljning från vår fabrik - direkt till dig!

Vi tar avstånd ifrån hur stora delar av branschen fungerar. Kunden får istället möjligheten till ett aktivt val. Du får den högsta kvaliteten till det bästa priset. Du betalar för produkten, inte marknadsföring eller distribution.

MADE IN SWEDEN

Våra rullar konstrueras och tillverkas i Sverige. Till hundra procent! Av det bästa materialet och de mest hållbara komponenterna.

Vi är det lilla företaget med den världsledande kompetensen. Vi är tekniker som flugfiskar. Några säljare har vi inte. Vi låter våra rullar tala, och nöjda kunder är drivkraften.

BÄSTA PRISET

Från och med nu fokuserar Danielsson Flyreels på exklusiv försäljning från vår fabrik - direkt till dig! Du får den högsta kvaliteten till det bästa priset. Du betalar för produkten, inte marknadsföring eller distribution.

KVALITET I TOPPKLASS

Våra rullar konstrueras och tillverkas i Sverige. Till hundra procent! Av det bästa materialet och de mest hållbara komponenterna. Vi är det lilla företaget med den världsledande kompetensen. Vi är tekniker som flugfiskar. Några säljare har vi inte. Vi låter våra rullar tala, och nöjda kunder är drivkraften.

ÖVERLÄGSEN SUPPORT

Varför vända sig till butiker för support när du kan få den av oss? Som konstruktör och tillverkare av Danielsson flugfiskerullar är det ingen tvekan om vem som kan tillhandahålla den bästa supporten för produkterna.

Danielsson Innovation ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Danielsson Innovation AB

Omsättning

10 301 tkr

Vinstmarginal

15.50 %

Anställda

6

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Danielsson Innovation AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Danielsson Innovation Aktiebolag

Org.nr:

5562889732

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

32300 Sportvaruindustri

71122 Tekniska konsultbyråer inom industriteknik

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

04.12.1986

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

024070065

02-407 00 65

024-07 00 65

0240-700 65