Om Dalyasskyltar & Lås

Vi jobbar med privatpersoner och företag, och mest med bostadsrättsföreningar. Kunderna brukar/kan registera sig som medlemer hos oss, och skicka det önskande beställning på mail istället för att komma ner till butiken om man inte har tid

. Och vi jobbar väldigt fort med beställningen, jag har dessutom restaurang ambassader som efterfrågar fina skyltar med logotyp och detsamma med hoteller. Vi graverar alla slags material till exempel mässing, aluminum, plast, rostfritt osv... Vi på Dalyas skyltar har en lång erfarenhet med gravyr av dörrskyltar. Vi har namnskyltar och pokaler för dina tävling, samt medalier till idrottspriser. Vi graverar också rundamuggar och alla runda saker eller verktyg som kan behövas. Vi graverar silver och guld tallrikar, knivar och sked. vi gravera också hund brickor med olika modeller och färger (önskad modell kan också fixas). Man kan beställa valfria skyltar/storlekar hos oss och efter egna önskemål, till exempel skyltar med logo och med olika färger.

Gravering för dörrskyltar, vi gravera alla material mässing, aluminium, Rostfri, glas, trä, läder, plast, plexiglas, pokaler, medaljer och runda gravyr. Vi tillverkar små skyltar liksom post låda namnskyltar till stora skyltar butik skyltar och även valfri storlek på skyltar efter egna önskemål. Vi har nyckelservice, reparation låshus samt Låsteknikar vi montera låskod dörr. Våra erbjudanden är: gör 3 nycklar få nyckelbricka på köpet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Dalyasskyltar & Lås Skyltar, Stockholm - 1
  • Dalyasskyltar & Lås Skyltar, Stockholm - 2

Dalyasskyltar & Lås, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Möjliga telefonnummerformat

070740941107-074 094 11070-740 94 110707-40 94 11070-7409411