Om Dal Baffo Ristorante & Pasteria

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Dal Baffo Ristorante & Pasteria, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Restaurang Dal Baffo Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

23.04.1997

Org.nr:

5565417432

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Ganskanöjd

moreThanAYearAgo

När den blonda killen serverar så känner man sig som en drottning. Mer fastfoodplejs kanske, ok mat, men mos är godare om den är gjord på riktig potatis!

Claes

moreThanAYearAgo

Vi hämtade en pasta och en wallenbergare. Wallenbergarens potatismos var förmodligen pulvermos och i en portion modell barn. Hela rätten var väldigt osaltad. Pastan var om möjligt ännu mindre saltad och totalt meningslös med dåligt tillagad pasta och tråkig sås. Detta toppades med en personal som uppenbarligen var så stressad att slitningarna mellan dem märktes ut då de var mycket otrevliga mot varandra.

Kålle

moreThanAYearAgo

Åt tillsammans med min flickvän, min entrecôte var översaltad, det som skulle vara wokkat var vidbränt och smakade satan, köttet var som att tugga i sig bark och även den var översaltad, och jag är rökare och är inte känslig av det.
Min flickväns black & white var av samma klass, även såserna var ersatta med salt istället för redning. Kniven mot strupen kan inte ens rädda det här stället...