Om Daisuki Sushi

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Daisuki Sushi, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Daisuki Sushi

Christopher Kishonti

mer än ett år sedan

Ingen aning var dem som gav en stjärna har ätit, men har ätit två gånger och bade gång har sushin varit smaklig och färsk.

LoM

mer än ett år sedan

När jag läste omdömena nedan så hade jag inte någon större förhoppning. ..det som är bra är att bilda sig en egen uppfattning. .
Sushin vi beställde var fräsch och välgjord. Hemgjord wasabi och ingefäran var det sting i med en avslutande hetta. Det var genuint och jag kan med gott samvete rekommendera denna sushibar. Keep up the good work.

Jenny och Mattias

mer än ett år sedan

Fyrkantiga illa gjorda maki, dåligt skuren lax, ingen smak på riset. Sämre än medioker sushi i Malmö. Önskar mer av det enda sushistället i Skurup.

Tomas Jönsson

mer än ett år sedan

Bättre än mina gamla malmöfavoriter och hästlängder före Ystadssushin.

sushilover.

mer än ett år sedan

Jag som hade hoppats på att äntligen slippa asa med sushi hem från Malmö! Stenhårda, helt smaklösa risbullar under en illa skuren bit fisk är inte vad jag kallar sushi. Ingen finess eller lätthet i något. Sushilådan som ligger i kyldisken på Coop smakar till och med bättre....Inte bra alls....tyvärr

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

04114069604-114 06 96041-14 06 960411-406 96