Se på karta
Sällströmsgatan 957636 Sävsjö

5 (1)

Vi hjärtsäkrar verksamheter i hela Sverige och erbjuder specialanpassad utbildning i första hjälpen vid nödsituationer. Välkomna!

Skotarevägen 157739 Hultsfred

Be-Ge Lastbilar är världens äldsta återförsäljare av Scania lastbilar.

Södra fabriksgatan 1257236 Oskarshamn

Be-Ge Lastbilar är världens äldsta återförsäljare av Scania lastbilar.

Lundbygatan 3B62141 Visby

Vi är världens äldsta återförsäljare för Scania sedan 1941 och finns representerade i Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred och Visby. Med en lång tradition och kunnig personal kan vi erbjuda dig en komplett lastbilsaffär.

Verkstadsgatan 257433 Vetlanda

Be-Ge Lastbilar är världens äldsta återförsäljare av Scania lastbilar.

Rörstrandsgatan 6211340 Stockholm

Vi utbildar personal och företag till marknadens bästa pris. Kontakta oss idag för en offert!

Tureholmsvägen 7317975 Skå

Känner du, liksom vi, ett engagemang för dina medarbetare och vill ha en trygg arbetsplats för anställda/kunder och besökare. Våra utbildningar i HLR och Första hjälpen gör att ni kan och vågar agera om det otänkbara händer! Slå en signal eller hör av dig via kontaktformuläret på hemsidan så diskuterar vi fram en lösning som passar er.

Råbyvägen 4861157 Nyköping

PMI Konsulter i Nyköping erbjuder utbildningar inom säkerhet och HLR. Vi utgår från Nyköping men hjälper dig oavsett vart du befinner dig, liten som stor! Vi erbjuder allt från ADR Grund och explosivt, HLR, Första hjälpen, YKB gods och trafiklärare på buss och lastbil. Vi kommer ut och håller utbildning på ditt kontor och erbjuder även utbildning i vår egen lokal. Välkommen att boka tid via telefon eller mail!