Om Däckteam/Valvia Däck AB

Välkomna till Däckteam i Valvia. Vi säljer och byter däck och fälgar till din bil. Däckteam är Sveriges största kedja inom däck och fälg med över hundra anslutna verkstäder över hela Sverige. Vi bedriver försäljning av däck och fälg mot såväl privatpersoner som företag med tjänstebilsflotta eller transportverksamhet. Tack vare att vi ägs av medlemmarna själva och inte någon däckleverantör har vi möjlighet att erbjuda Dig bästa möjliga däck och fälg utifrån behov och önskemål.

Valvia Däck ligger på Malmgatan 2, strax norr om E45 och väster om väg 180. Verkstaden ligger bredvid bensinstationen INGO. Företaget startade 1980 och drivs sedan 2011 av Kenneth Holgersson och Magnus Josefsson. Vi är ett privatägt företag med kunden i fokus. För oss är en hög servicenivå och nöjda kunder det vi eftersträvar i vår verksamhet!

Vi erbjuder allt inom däck och fälg. Vi utför bland annat säsongskiften, däckreparationer, fyrhjulsmätningar, framvagnsinställningar, monteringar, AC-reparationer, fyllningar och balanseringar. Vi har även jourservice med fullutrustad servicebil. På vårt däckhotell förvaras hjulen i rätt förhållande för att optimera däckets livslängd. Vi erbjuder även delbetalning via Santander Consumer Bank. Fråga oss för mer information och ansök om Däckteam Mastercard i samband med ditt köp.

Vår erfarna och kunniga personal hjälper dig gärna med rådgivning så att du får rätt däck som passar din bil och din körstil – till rätt pris!

Välkommen till Valvia Däck

Däckteam/Valvia Däck ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Däckteam/Valvia Däck AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnValvia Däck Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.12.1981
Org.nr:5562139674
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45204 Däckservice

Exekutiva befattningar/Administration

Håkan Kennet HolgerssonOrdförande
Krister Magnus JosefssonLedamot
Håkan Kennet HolgerssonLedamot
Åsa Elisabeth JosefssonSuppleant
Mats Andreas WillénSuppleant
Björn Lennart Tobias MobergRevisor