Om företaget

Vi sysslar med försäljning av däck och fälgar, montering, balansering och reparationer på personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar. Ni hittar oss mitt i centrala Norrköping på Vattengränden 15 (infart från Slottsgatan).

Läs mer om företaget
Telefonnummer
011-18 10...
Adress

Vattengränden 19

60222 Norrköping

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi sysslar med försäljning av däck och fälgar, montering, balansering och reparationer på personbilar, lätta lastbilar och motorcyklar. Ni hittar oss mitt i centrala Norrköping på Vattengränden 15 (infart från Slottsgatan).

Mer om oss

Däckland etablerades i Norrköping år 1978. Vi har drop in-service, fräscha lokaler, ett nytt däckhotells-system, stort produktsortiment med förstklassiga varumärken, moderna verktyg och genomtänkta rutiner. Det viktigaste är dock vår proffsiga personal som jobbar mot ett enda mål: att göra Dig som kund nöjd.

Däckhotell

Nu kan vi erbjuda en helt nybyggd däckhotell-anläggning. Tanken är att du för en billig peng tryggt skall kunna lagra dina däck hos oss. Vi ser till att däcken lagras på bästa sätt för att hålla bästa kvalité, när det är dags att byta igen så slipper du allt krångel, det är bara att köra in på verkstan så fixar vi resten.

Vi lagrar dina däck med anpassning till följande:

-Temperatur

Temperaturen i förvaringsutrymmet är lägre än +25 C, men inte kallare än 0 C, då detta förändrar gummits egenskaper och förkortar däckens livslängd.

-Fukt

Vi ser till att fuktiga förhållanden undviks då detta påverkar däckens egenskaper.

LjusDäcken skyddas mot ljus, speciellt mot direkt solljus och mot ljus från starka lampor som har hög ultravioletthalt, då detta "mattar ut" gummit i däcken.

-Syre och ozon

Ozon har en stark negativ påverkan på däck därför är våra förvaringsutrymmen fria från ozon-alstrande källor. Exempel på sådana apparater är fluor- eller kvicksilverånglampor, elapparater med högspänning, elmotorer eller andra elapparater som kan generera gnistor eller urladdningar i däckens närhet.

-Förändringar

Däcken förvaras så att de inte är utsätts för spänningar, press eller vridningar. Kraftiga tryck, press eller belastnings-förändringar under en långvarig förvaring kan leda till skador när däcken tas i bruk och belastas.

Lösningsmedel, oljor, smörjmedel, värmeVi håller alla däckförvarings-ytor rena för att däcken inte ens under kortare tid får komma i kontakt med lösningsmedel, olja eller smörjmedel.

-Fördelarna

När vi tillhandahåller de bästa tänkbara förutsättningarna för dina däck så menar vi också att vi kontrollerar deras skick. Därför kan vi garanterad att dina däck är i toppskick när det är dags för dem att sättas i arbete igen.

Däcklands utvalda länkar

Omdömen

Anonym användare

Mer än ett år sedan

Mycket bra service och humana priser där. Har varit på andra däckfirmor men inte möts med lika bra service som på...

P

Peter

Mer än ett år sedan

Trevligt bemötande och bra service mycket bra!!

F

Fredrik

Mer än ett år sedan

Dyra på däck. Okunnig personal

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Däckland

Omsättning

6 241 tkr

Vinstmarginal

3.20 %

Anställda

5

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Däckland finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Norrköpings Däckland Jan Karlsson Aktiebolag

Org.nr:

5563026565

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45204 Däckserviceverkstäder

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

10.08.1987

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

011181058

01-118 10 58

011-18 10 58

0111-810 58