Se på karta
Skånevägen 5124538 Staffanstorp

5 (1)

Vi utför allt inom däck, såsom montering, balansering, försäljning av nya, begagnade däck samt däckhotell.

däckverkstad Sökord

Vi utför allt inom däck, såsom montering, balansering, försäljning av nya, regumerade och begagnade däck samt däckförvaring.

Fugavägen 524542 Staffanstorp

Vi kommer till dig! Att byta däck på din bil kan vara en tidskrävande och besvärlig uppgift. Det innebär ofta att du måste ta din bil till en verkstad eller en däckfirma och vänta på att de utför arbetet. Men vad händer om det fanns en bekvämare lösning? En tjänst som kommer till din uppfart och gör däckbytet åt dig?

Södra Bulltoftavägen 1721222 Malmö

4.13 (15)

Företaget finns i Malmö men välkomnar kunder från Staffanstorp.

Reparationer och service av alla typer av bilar. Diagnos, felsökning av bilelektronik m.m. Service från ca 1299:-, Byta Olja Och Oljefilter från ca 899:-, tidsbeställning och drive in.

Skiffervägen22478 Lund

Företaget finns i Lund men välkomnar kunder från Staffanstorp.

Professionella bärgare vid väghjälp runt väg E6, E22, väg 11, väg 108, väg 102 med tungbärgning, maskintransporter, skrotbilstransporter, däckjour, bensinstopp eller vägassistans mm. Söker du ett företagsavtal? Vi skräddarsyr efter behov! Har du fått motorstopp eller punktering? Kontakta oss om du behöver bärgning eller väghjälp i Lund, Flädie, Tungbärgning i Malmö, Staffanstorp, Klågerup, Genarp, Sövde, Grimstofta, Gårdstånga och Revingehed .

Vallby byväg 28-2124592 Staffanstorp
Jägersrovägen 18121375 Malmö

4.56 (9)

Arons Bildemontering skrotar alla slags bilar upp till 3500 kg. I vår butik säljer vi begagnade och nya allternativdelar till mycket bra priser, eller om du vill skruva själv har vi alltid ca 500 bilar på tomten. Skickar även delar över hela landet. Välkommen att kontakta oss.

Däckverkstad Sökord

Nya och begagnade däck. Däckbyte endast 250 kr.

Bjärshögs stationsväg 1623362 Bara

Sedan 1965 #nl#Företaget har sedan starten haft som mål att utföra alla sorters reparationer och service på alla märken. #nl# #nl#Vi har en historia som sträcker sig tillbaks till mitten av 60-talet inom bilsidan. Utvecklingen har skett genom erfarenhet, utbildning och genom införskaffandet av ny utrustning. Allt för att kunna erbjuda ett bra alternativ till märkesverkstaden. Företaget är familjeägt med en bred kundkrets såväl privat som på företagssidan.

Järngatan 2823435 Lomma

4.58 (12)

Vi utför fullservice på alla märken – gamla som nya bilar. Naturligtvis så gäller er nybilsgaranti.Vi erbjuder även däckhotell, fri lånebil, samt certifierad AC Service. Vi utför även service på husbilar. Vi tillhör även Autoexperten Bilverkstad.

Stenyxegatan 1021376 Malmö

5 (7)

Vi strävar efter att alltid utföra Din service eller reparation, på ett för Dig så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Välkommen.

Gyllerogatan 623351 Svedala

Svedala Superdäck & Superservice erbjuder mer än märkesdäck och fälgar till bästa pris till din bil och motorcykel.Hos oss får du prisvärd service, broms service och diagnos av din bil & mc. Vi har marknadens bästa hjulinställning för alla bilar och lätt lb, ac-service. Kort sagt vi håller dig rullande! Vi är medlem i Däckpartner - Sveriges bästa däckkedja. Samarbete med alla leasingbolag. För att ta del av våra kampanjer, gå in på Facebook och gilla vår sida. Välkommen!

Agnesfridsvägen 186B21375 Malmö

Jag gör de flesta förekommande arbeten på bilar och är inte främmande för entusiastbilar. Jag ser kvalitet på arbete och reservdelar som absolut vitalt när jag gör jobb och väljer mina leverantörer noggrant. Inget jobb är för stort, inget jobb är för litet!Välkommen hit!

Kontoristgatan 624770 Genarp

Jag driver en bilverkstad i Genarp med AC och däck som specialitet. Jag som startade företaget heter Jimmy Berlin och har 20 års erfarenhet av branschen. Mina tjänster omfattar bilreparation, däckbyten, AC-reparationer samt service på avgassystem, bromsar och kamremmar. Jag vänder mig till privatkunder lokalt.