Se på karta

däckverkstad götene 

gav 9 företag inom detta område

Däckpartner Götene Gummiverkstad AB

Järnvägsgatan 2353330 Götene
logo

På vår däckverkstad tillhandahåller vi fälgar och däck från fabrikat som Goodyear, Yokohama, Continental och Vredestein. Här hittar du däck till allt – från däck till skottkärror till stora entreprenaddäck.

Korsell Transport

Mariedalsvägen 10A53372 Lundsbrunn
logo

Gulf - Bilvård i Timmersdala AB

Bäckedalsvägen 254171 Timmersdala
logo

Företaget finns i Timmersdala men välkomnar kunder från Götene.

Välkommen till Gulf i Timmersdala! Här hittar du det mesta du behöver till din bil i form av reservdelar, service och reparationer. Vi tar även hem, skiftar och lagrar dina däck och fälgar i alla storlekar och märken. Du kan även passa på att besöka vårt retro café och njuta av lite nostalgi samt få en god fika.

Däckverkstad Sökord

Vi är en välutrustad Gulf mack med bilverkstad och försäljning av däck och fälgar. Här hittar du det mesta du behöver till din bil.

Visa mer

Bärgnings-Niklas - Lidköping

Fiskaregatan 753160 Lidköping
logo

Företaget finns i Lidköping men välkomnar kunder från Götene.

Vi är partner med SOS International. Erbjuder vägassistans, bärgning, starthjälp, låsöppning, jourreparationer och transporter. Våra bärgare hjälper även till med olika speciallösningar som kan behövas i förekommande fall, till exempel bärgning av elbilar eller tyngre fordon. Kontakta oss direkt om hjälp behövs!Täcker stora delar av Västra Götaland med bärgningsstationer i Bohuslän, Dalsland, Trestad och Skaraslätten

Assistansbolaget

Redaregatan 5025236 Helsingborg
logo

Företaget finns i Helsingborg men välkomnar kunder från Götene.

Vi utför bärgning dygnet runt, året runt i hela landet. Kontakta oss direkt när du behöver väghjälp! Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare och MC-förare som är startklara dygnet runt, året om när du behöver hjälp med ditt fordon. Varmt välkommen att boka väghjälp direkt!

Kz-Performance Garage

Smedjegatan 1253330 Götene

Johansson, Ronnie

Sil ÅGÅRDEN 353396 Götene

Nilsson, Hugo

Sävare LILLÄNGEN 953191 Vinninga

Truve Däckverkstad

Stafettgatan 4H53161 Lidköping