Om företaget

Här på Criollo Chocolaterie tillverkar vi våra egna praliner och en massa andra chokladgodsaker. Dessutom har vi chokladprovningar i vår mysiga vindsvåning med utsikt över Limhamn och Öresund - en upplevelse med garanterad...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-581 85...
Adress

Järnvägsgatan 24

21614 Limhamn

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 1
Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 2
Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 3
Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 4
Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 5
Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 6
Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 7
Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 8
Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 9
Criollo Chocolaterie Choklad, LIMHAMN, Malmö - 10

Om oss

Här på Criollo Chocolaterie tillverkar vi våra egna praliner och en massa andra chokladgodsaker. Dessutom har vi chokladprovningar i vår mysiga vindsvåning med utsikt över Limhamn och Öresund - en upplevelse med garanterad njutning!

Criollo Chocolaterie

Allt började under våren 2004…. På dagarna satt jag i receptionen på Advokatbyrån och på kvällarna experimenterade jag hemma i köket med olika chokladganacher och samtidigt renoverade vi den gamla lokalen i den sekelskifteshuset på Järnvägsgatan 24 på Limhamn.

Jag åkte iväg till Valrhona-skolan i Tain l’Hermitage i Frankrike för att lära mig mer om pralintillverkning. Under sommaren fortsatte förberedelserna och den 9 september var det invigning på Limhamns första chocolaterie. Jag hade gjort nästan ett tusen praliner och det kom massor av folk – jag var överlycklig!

Ett par månader senare höll jag min första chokladprovning. Det var 23 personer och jag minns att jag var jättenervös, men allt gick bra och jag fick världens adrenalinkick. Nästa sommar började vi även café Criollo med en liten uteserververing där det serverades hemlagad glass, kaffe, varma eller kalla chokladdrycker och chokladtårta.

Att experimentera med nya spänande smakkombinationer är bland det roligaste som finns. Vi använder mer och mer ekologiska ingredienser i vår tillverkning och söker efter de bästa och renaste ingredienser vi kan hitta.

På Chokladfestivalen i Stockholm var det pralintävling och jag tänkte att det måste jag prova på. För att deltaga skulle man tillverka en ljus och en mörk pralin. Man skulle lämna in 30 praliner av varje sort. Jag gjorde en ljus pralin som jag smaksatte med kardemumma och saffran och en mörk med rökig Laphroaig whisky som smaksättning. Innan domarna utsett en vinnare så gick flyget hem till Malmö. Nästa dag ringde tävlingsarrangörerna och tala om min förvåning när de meddelar att jag vunnit tävlingen – min Laphproaig-pralin hade utsetts till ”Årets Pralin” – yippee…!!

Criollo Chocolateries utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0705818508

07-058 185 08

070-581 85 08

0705-81 85 08

070-5818508