core 

gav 205 företag inom detta område

CORE

Slingerstigen 8513467 Ingarö

Ink Worx

Östra Storgatan 3461134 Nyköping

Pilates Complete Göteborg AB

(4.84)

Kastellgatan 141307 Göteborg
logo

Välkommen till Pilates Complete! Vi är en komplett Pilates-och träningsstudio i vacker och inspirerande miljö i centrala Göteborg. Vi erbjuder variationsrik gruppträning, kvalitativ personlig träning och spännande kurser i Pilates, Yoga, Garuda och Barre.

Smulan & Josefin

Stängt

Björknäs Torg 713240 Saltsjö-boo
logo

Sporthus Gävle AB

Bergsgatan 4180266 Gävle
logo

GYM-GRUPPTRÄNING-CROSSFIT-BADMINTON MED MERA. I våra två Sporthus kan du Gymträna och delta i Gruppträningsaktiviteter. På Gävle Strand erbjuds utöver gym- och gruppträning även CrossFit. Här du kan du också hyra tid för badminton, bordtennis, volleyboll, basket, innebandy m.m. Vi har också en del Personliga Tränare kopplade till våra anläggningar. Massage kan bokas på Sporthuset Söder. Kiropraktor finns inhyrd på Gävle Strand.

Wennergrens Maskin AB

Skatelövsvägen 3734254 Grimslöv
logo

WENNERGREN MASKIN ABSedan 1987 har generalagenturen för Holmatro Rescue Equipment tillhört Wennergren Maskin AB. Genom ett helhetskoncept med försäljning, utbildning, service och underhåll är Wennergren Maskin AB marknadsledande i Sverige gällande hydraulisk räddningsutrustning.

House of Shapes

Stängt

Hornsgatan 10311728 Stockholm
logo

HOUSE OF SHAPESVi är ett gym och en dansskola under samma tak. På Fitness-schemat finns både dansklasser, kondition och styrka. Dessutom har vi danskurser för alla åldrar och alla stilar; barndans, hiphop, balett, house, locking och mycket mer.

Åhus Träningscenter AB

Stängt

(5)

Stormgatan 1929632 Åhus
logo

Hos oss kan du träna aerobics, step, boxing, yoga, pilates, spinning m.m. samt utnyttja våra maskiner och fria vikter i gymet.

Berga Träningsstudio AB

Nergårdsvägen 1456162 Tenhult
logo

Berga Träningsstudio ligger i Tenhult och ägs och drivs av Anna Oscarsson. Vi på Berga lägger stor vikt vid personlig service och gemenskap, vilket visar sig i träningsglädjen i våra lokaler. Här erbjuds ett brett träningssortiment för alla åldrar, personligheter, nybörjare som van, gammal som ung. Hos oss kommer du att uppleva en positiv atmosfär som gör träningen rolig och givande. Berga Träningsstudio erbjuder ett brett träningssortiment.

Friskis&Svettis i Borlänge

Stängt

Skomakargatan 978170 Borlänge
logo

Vi erbjuder drygt 100 gruppträningspass i veckan. Gymmet är öppet varje dag, från morgon till kväll. Varmt välkommen!

Lean To Fitness

Stängt

Dagsverkarvägen 2019736 Bro
logo

TRÄNING MED PERSONLIG TRÄNARE, TRÄNING FÖR DIG!

KANTAR SIFO

Stängt

Kungstorget 241117 Göteborg
logo

Vi brinner för det vi gör; att baserat på fakta och kunskap generera insikter som får våra uppdragsgivare att öka sin konkurrenskraft, växa och nå sina mål. För att det ska ske erbjuder vi nya upptäckter och djupare insikter från högkvalitativ data, ledande metoder och mångfald av källor. Vi tillämpar alltid ett innovativt angreppssätt för att lösa kunders utmaningar när det gäller marknadsinformation. Vi utvecklar nya metoder och leveranssystem baserat på den senaste teknologin. Våra experter inom innovation, varumärkeshantering, kommunikation, konsumentaktivering, employer brand, organisation, ledarskap och kundrelationer hjälper uppdragsgivarna att identifiera, optimera och aktivera centrala framgångsfaktorer. Vi är en del av Kantar, ett av världens ledande företag vad gäller insikter, analyser och konsulttjänster.

Team Hälsa AB

Stängt

Göteborgsvägen 9743137 Mölndal
logo

Vi är experter inom hälso & friskvård som valt att arbeta med hälsoutveckling för både företag och privatpersoner. Våra handplockade specialister tar hand om allt från akuta besvär hos den enskilde individen till långsiktigt hållbar hälsa för företag. Gedigen kunskap, konkreta metoder, hög tillgänglighet och personligt intresse är vad våra kunder berömmer oss för.

Core Competence AB

Gränsvägen 18B23633 Höllviken
logo

Som konsulter arbetar vi med affärsutveckling, strategi och marknadsföring. Som affärsänglar satsar vi i nya företag med intressant teknologi inom Life Science samt elektronisk dokumenthantering och närliggande områden.

Apx Core Solutions AB

Tyska vägen 239356 Kalmar

WD Wellness

Stängt

Magasinsvägen 178633 Vansbro

Core Redovisning AB

Segelbåtsvägen 711264 Stockholm

Gym-On-The-Web Skandinavia AB

Backluravägen 2814943 Nynäshamn

Core Process Finance & Treasury AB

Scheelevägen 1522363 Lund

Niam Core - Plus Ii Natrium AB

Stockholm

Hard-Core Musik & Merch I Borås

Älggatan 1250732 Brämhult

Core Redovisning

Hålvägen 2014753 Tumba

Realsprint Core AB

Döbelnsgatan 1990330 Umeå

Niam Core-Plus Ii Diamant AB

Warfvinges väg 2511251 Stockholm

Core Value AB

Visnum STRÖMSBERG 168192 Kristinehamn