Om Contub AB

Vi på ConTub kan industrirör! Med över 20 års erfarenhet och egen verkstad tar vi fram rörlösningar för varje enskilt behov inom vatten, ånga, gas, naturgas och kyla.

För en hållbar ekologisk utveckling

Vi lever i ett tidevarv där det ställs allt högre krav på näringslivet att ta ett etiskt ansvar. Dessutom är det också en viktig del av företagens arbete att hela tiden sträva mot att deras verksamhet är så gynnsam som möjligt när det kommer till viktiga faktorer som hållbar utveckling. Vi på Contub är självklart noga med att alla våra installationer och produkter följer alla sådana krav.

Givetvis så kan ni lita på att alla rörinstallationer från oss på Contub följer ett kvalitets- och miljöledningssystem som för, ISO9000 och ISO14000. Vi är certifierade enl ISO3834-2 för kvalitetssäkring vid svetsarbeten samt ISO 1090-1

Vårt huvudkontor finns i Borlänge, mitt i Sverige. Härifrån är det snabbt och smidigt att nå våra kunder som finns över hela Sverige.

Contub

Genom att anlita Contub så får ni kvalitetssäkra rörlösningar till industri och infrastruktur. Vi har lång erfarenhet av att arbeta mot några av de största aktörerna inom svenskt och nordiskt näringsliv. Vi arbetar med unika lösningar inom allt från ånga, gas, naturgas, kyla och vatten. Genom att anlita oss så är det en garanti för att arbetet utförs professionellt och effektivt.

Produktion i egen verkstad

För oss är det helt essentiellt att inte bara leverera olika typer av rör utan att vi ska vara en aktör på varje arbetsplats som strävar efter att hela arbetet ska gå så snabbt och smidigt tillväga som möjligt. Därför tillverkar vi så mycket som möjligt i vår verkstad här i Borlänge, Dalarna. Sedan levereras de färdiga produkterna till er och installeras snabbt och effektivt. Detta är en tjänst som våra kunder uppskattar väldigt mycket. Eftersom det medför att installationsplatsen avlastas till stor del. För de andra aktörerna som verkar där får mer utrymme för att utföra sina uppdrag, samtidigt som det blir säkrare. Därmed får ni som kund och beställare ett arbete som utförs smidigare och mer effektivt än om produktionen skulle utförts på ort och ställe.

Contub ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Contub AB VVS, Borlänge - 1
  • Contub AB VVS, Borlänge - 2

Contub AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Contub AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

29.04.2008

Org.nr:

5567572069

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

400000

Omsättn.intervall

100000 - 499999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

43221 Värme- och sanitetsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Erik Anders Molin

Verkställande direktör

Erik Jonas Ehrling

Ledamot

Patrik Conny Sundqvist

Ledamot

Erik Jonas Ehrling

Ledamot

Erik Anders Molin

Huvudansvarig revisor

Stig Tony Pettersson

Finansiell information

Omsättning

146 217 tkr

Vinstmarginal

4,9 %

Anställda

46

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

02439219002-439 21 90024-39 21 900243-921 90