Se på karta

containeruthyrning 

gav 109 företag inom detta område

TIRAB, Timrå Renhållnings AB

Stängt

Svarvarvägen 286136 Timrå
logo

Vi jobbar åt Timrå kommun med insamling av hushållsavfall, slamtömning av enskilda avloppsanläggningar och transporter av avfall.

Jana-Bingen

Tomteredsvägen 2144138 Alingsås
logo

Containeruthyrning, ring oss idag!

Uppvidinge Lastbilcentral AB

Stängt

Vagnvägen 136442 Lenhovda
logo

Uppvidinge LBC är transportföretaget som består av 11 delägarföretag och förfogar över 70-talet fordon och maskiner anpassade för dina uppdrag. #nl# #nl#Lokalt har bolaget anläggningstrafik och entreprenadmaskiner #nl#för utförande av alla typer av anläggningsarbeten samt även grus-, berg- o jordmaterial till försäljning. #nl#Bolaget erbjuder även containrar för omhändertagande av industrins avfall.

Lelles Återvinning AB

Stängt

Wrangels allé 629175 Färlöv

Lelles Återvinning AB är ett expanderande företag med höga ambitioner. Vi erbjuder moderna och effektiva lösningar inom återvinningsbranschen. Bland våra tjänster kan nämnas containeruthyrning, försäljning/inköp av återvinningsmaterial, rivningar och verkstadsreparationer.

LBC-Ängstorp AB

Stängt

Industrigatan 1931234 Laholm
logo

Med lastbilar, entreprenadmaskiner, material, verkstäder och ett 50-tal kunniga medarbetare, med en nästan tusenårig sammanlagd erfarenhet, står vi redo att hjälpa dig med dina projekt!

Borås Energi och Miljö AB

Stängt

Västerlånggatan 1050330 Borås
logo

Borås Energi och Miljö tar tillvara energiflöden i samhället och omvandlar energin i bland annat avfall till fjärrvärme, fjärrkyla och biogas. Företaget erbjuder energi- och avfallstjänster, sköter avfallshanteringen och avloppsreningen samt levererar dricksvatten i Borås.

P R-Slamsugning AB

Stängt

(3.4)

Mossvägen 3952130 Falköping
logo

Vi erbjuder dig tjänster såsom slamsugning, högtrycksspolning, torrsugning, gödseltransport, containertransport, cisternkontroll samt rengöring, rörinspektion mfl. På våra anläggningar kan vi hjälpa dig att återvinna och ta om hand om ditt avfall på ett miljömässigt sätt. Besök vår hemsida för att ta del av hela vår stora verksamhet!

Tommy Johanssons Transport AB

Kvarntorp 18646293 Vänersborg
logo

Tommy Johansson Transport AB arbetar med lastväxlare och liftdumper. Välkommen att kontakta oss!

TK Entreprenad AB - Tjörn

Stängt

Kebenevägen 35147195 Skärhamn
logo

Vi hjälper dig med slamsugning, spolbil och hyr ut containers lokalt nära dig. Finns för dig fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare.

Bispgårdens Åkeri AB

Vikbäckens industriområde 51284492 Hammarstrand
logo

Vi utför många typer av lastbilstransporter samt viss entreprenadverksamhet med fokus på effektiva lösningar för kunden.

Flexilast

Stängt

Industrigatan 1628143 Hässleholm
logo

FLEXILAST är en fusion mellan Lastbilcentralen Eslöv Hörby och Bilfrakt Hässleholm. Ingenting får vara omöjligt. Vi lyssnar och anpassar oss till dina önskemål. Flexilast ska vara det självklara förstahandsvalet när ni har behov av transport- eller entreprenadtjänster!

Brj-Skrot AB

Stängt

Hjärtenholmsvägen 2834230 Alvesta
logo

Vi är ett företag i återvinningsbranschen som jobbar mot både företag och dig som privatperson. Vår utgångspunkt är Alvesta och så även våran anläggning där du kan komma ner med ditt avfall/skrot där vi sedan väger in detta på vår fordonsvåg. Vi har även en mindre våg där vi hanterar metaller såsom: koppar, mässing, aluminium, bly mm.

TK Entreprenad AB - Stenungsund

Stängt

Mejselvägen 544432 Stenungsund
logo

Vi hjälper dig med slamsugning, spolbil och hyr ut containers lokalt nära dig. Finns för dig fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare.

TK Entreprenad - Orust

Stängt

Timmerhult 41147393 Henån
logo

Vi hjälper dig med slamsugning, spolbil och hyr ut containers lokalt nära dig. Finns för dig fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare.

Mellanskånes Renhållningsaktiebolag AB / Eslövs Återvinningscentral

Stängt

Åkerivägen 324138 Eslöv
logo

MERAB är ett regionalt avfalls- och återvinningsföretag som ägs gemensamt av de tre kommunerna Eslöv, Hörby och Höör. MERAB svarar för driften av sex återvinningscentraler samt ansvarar för insamling av hushållsavfall i samtliga tre ägarkommuner.

Renall AB

Öppet

Västerbyholmsvägen 760238 Norrköping
logo

Renall AB är ett hållbart miljöserviceföretag som arbetar med avfalls- och återvinningslösningar, slamsugning, högtrycksspolning, fastighetsjour, miljökonsulttjänster, bygglogistik och kommunala entreprenader. Renall ska kännetecknas av att ha modern, väl underhållen utrustning och fordon, långsiktiga kundrelationer och stabil ekonomi. Företagets tjänsteutbud riktar sig mot kommuner, företag, fastighetsförvaltare samt privatpersoner.

VTM Recycling AB

Norbergsgatan 2121450 Malmö
logo

VTM Riv kan erbjuda en komplett service till byggföretag, industrier eller privatpersoner som är i behov av containeruthyrning eller tömning.

Nyléns Skrot & Metall AB

Stängt

(5)

Rönningsbergsvägen 3978190 Borlänge
logo

Vårt största verksamhetsområde är Miljö/Återvinning där vi samlar in avfall & restprodukter och transporterar dom till sorteringsanläggning där dom upparbetas i olika fraktioner, över 90% går till Återvinning. Vår roll som Miljöentrepenör gynnar oss, våra kunder och inte minst Miljön.

Skoogs Bränsle AB

Stängt

Cisternvägen 8094143 Piteå
logo

Skoogs är en familjeägd koncern med rötterna i Piteå, Norrbotten. Vår verksamhet sträcker sig från bränslen och energi, via hotell, till kommersiella fastigheter och bostäder. Trots en årsomsättning på ca 1,5 miljarder är och förblir vi ett litet familjeföretag med korta beslutsvägar och långa kundrelationer.

Tung Maskinteknik i Sundsvall AB

Stängt

Kontorsvägen 586234 Kvissleby
logo

Tung Maskinteknik i Sundsvall utför reparationer och service på tunga fordon och maskiner som entreprenadmaskiner, lastbilar, asfaltsmaskiner, läggare m.m.

ÖGRAB

Stängt

Kattarp 2373C28992 Broby
logo

Vi sköter avfallsbehandling och återvinning av avfall från hushåll, industrier och andra verksamheter i Osby och Östra Göinge.

Österlen Entreprenad & Transport AB

Hannelundsgatan 227335 Tomelilla
logo

Österlen Entreprenad & Transport AB erbjuder bland annat tjänster som transporter, entreprenadarbete, försäljning av grus/sten och uthyrning av lokaler mm.

Engbloms Åkeri AB

Videgränd 485234 Sundsvall
logo

I maj 1919 fick vår farfar Axel Engblom tillstånd för varuutforsling. Det var starten för Engbloms Åkeri, familjeföretaget som i dag mer än 100 år senare fortfarande är verksam i samma bransch. Då var det häst och vagn som gällde. I dag har vi en modern maskinpark med ett 20-tal enheter.Engbloms Åkeri är i dag ett modernt transportföretag där vi fungerar lite som åkerivärldens taxi. Snabba uppdrag med kort varsel är en av våra specialiteter.

Jansson Åkeri AB

Stängt

Södra industrivägen 2578561 Djurås
logo

Hos oss kan du hyra containers eller få din tömd. Vi säljer även jord och grus och utför yttre fastighetsskötsel.

Himle Transport AB

Öppet

Spannarp 5943277 Tvååker

Anläggnings transporter inklusive kranbil!