Aschebergsgatan 2841133 Göteborg
Rundgången 1425452 Helsingborg

Vi är specialiserade på finare inredningar till offentliga lokaler, restauranger, butiker och kontor. Även inredningar till privata hem.

Fasanvägen 523252 Åkarp

Studio gaselin är en inredningsbyrå där de anställda och anlitade besitter mer än 20 års kunskap inom möbel, inredning, projektledning och upphandling.

Möllegårdsvägen 144-3023594 Vellinge

Vi bygger om din klassiska bil till ren eldrift! Vi ger ditt fossildrivna fordon en modern eldrivlina som är effektiv och snabb utan att släppa ut några avgaser. Du kommer inte bara att hjälpa miljön och klimatet genom att välja att konvertera ditt fordon, utan också bli en av dem som drar nytta av de många fördelarna med elbilar, såsom lägre drift och underhållskostnader, en mjuk, tyst körning och snabb respons.

Timmerbacken 1970353 Örebro

Elva Kvadrat erbjuder inredningsexpertis och 3D-visualisering till företag. Specialiserade på planering, inredning och 3D. Vi inreder restauranger, offentliga miljöer och utemiljöer. Elva Kvadrat hjälper både företagare och privatperson med bygglovsprocessen. Vi säljer även möbler och övrig inredning.

Furudalsvägen 979532 Rättvik

5 (1)

Vi marknadsför Sifcos produkter för försäljning till den Skandinaviska marknaden samt Ryssland. Vi bedriver serviceverksamhet i egna lokaler samt ute hos kund, framförallt i Sverige och Nordiska länderna men även i övriga världen. Vi är marknadsledande på den Nordiska marknaden.

Östergärde Industriväg 29B41729 Göteborg

Caspal Concept tillhandahåller uniformer och kläder till buss och resebranschen. Sedan 1992 har vi strävat efter att tillhandahålla slitstarka, ergonomiska branschkläder med god funktion och tilltalande modegrad. Caspal kan buss och resebranschen, låt oss stå till tjänst! Försäljning endast till företag/organisationer.

Gustaf De Lavals Torg 313160 Nacka

Konceptkök säljer kök, badrumsinredning och garderober från tyska kökstillverkaren Rotpunkt. Tysk kvalitet med Skandinavisk design.

Katrinedalsgatan 150451 Borås

Välkommen till Koncept HR - experter inom HR, lön och utbildning. Koncept HR fungerar som ett stöd för dig som chef eller företagsledare. Vi hjälper er med personalfrågor, rekrytering, arbetsrätt samt utbildning.

Prognosgatan 8A50464 Borås

Kid’s Concept är ett svenskt designföretag som grundades 2007 med passion att skapa egendesignade produkter för att förenkla livet kring barnen och bidra till en trygg och lekfull barndom.

Skansvägen 7-947232 Svanesund

PK Concept & Design är ett concept kring livstil & hem. Vi har samlat några av dom bästa produkterna inom hårvård smycken och heminredning. Vi säljer produkter som vi själva tycker om och som vi vet garanterar kvalitet. Vi ligger i lilla charmiga Svanesund där vi driver frisörsalong med allt för ditt hår. Och en butik där du hittar allt från smycken till inredningsdetaljer, presenter samt möbler. Redan vid 16 års ålder började jag arbeta som lärling hos hårkonstnären Hans Tranberg på hans salong i Göteborg. Efter 10 år som frisör flyttade jag till Spanien och bildade familj. Under mina år i Spanien fick jag ta del av en ny kultur och ett nytt språk som har utvecklat mig både privat och yrkesmässigt. Efter 15 år i Spanien valde jag att 2010, flytta tillbaka till Sverige och till Svanesund. Väl hemma i Svanesund startade jag upp Salong Petra, en salong som min mor tidigare drivit i 30 år. Som frisör tycker jag det är viktigt att man är lyhörd, att man verkligen förstår kundens önskemål. Genom kundens önskemål kan jag som frisör använda mitt hantverk för att skapa färg, form och karaktär som kunden önskar sig. Som yrkesutövare är min vision att alla kunder som lämnar salongen ska vara nöjda. Jag önskar er varmt välkomna ner till salongen!

Kyrkogatan 321122 Malmö

Ledande skönhetsklinik i Malmö City.Youness Concept fokuserar på att hjälpa dig skapa balans mellan ditt yttre och inre välmående.