Om Colorama

Colorama är Sveriges största färgfackhandel med ett stort antal butiker med kunnig och erfaren personal. Målsättningen är inte bara att vara störst utan framförallt bäst på att bistå våra kära kunder med inspiration, kunskap och rätt produkter. Hjälpa dem till ett lyckat slutresultat helt enkelt.

Om Colorama

Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema. Med ca 165 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel.

Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans butikssortiment också tapeter, golv och kakel/klinker. Många av våra butiker erbjuder dock även produkter i form av inredningsdetaljer, textilier och mycket mer. Vår största fördel och resurs på marknaden är den oslagbara kombinationen av kvalitetsprodukter, personlig service och ett helhetsansvar. Vi vill vara med genom hela ditt projekt. Från idé och vision till slutmål och uppfyllda drömmar.

Att vi är störst på färg, tapet golv och kakel innebär definitivt inte att vi blivit kaxiga på något vis. Tvärtom. Varje butiksägare äger nämligen sin del i Colorama-kedjan och tar ansvar för och känner för sina egna kunder på den lokala marknaden.

Det är därför så många väljer att komma till oss på Colorama för att inspireras och för att lyckas med sina projekt för hemmets alla ytor. Oavsett om man är proffs eller glad amatör kan man känna sig varmt välkommen till oss.

Vår affärsidé summerar egentligen alltihop på ett utomordentligt vis - "genom att vara bäst på att sätta samman sortiment till en inspirerande helhet kan Colorama ta sitt ansvar för att slutresultatet blir lyckat".

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Colorama Färgaffär, Tranås - 1
  • Colorama Färgaffär, Tranås - 2
  • Colorama Färgaffär, Tranås - 3
  • Colorama Färgaffär, Tranås - 4

Colorama, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFärg-City i Tranås AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande22.10.1997
Org.nr:5565473898
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1035000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47523 Specialiserad butikshandel med färger, fernissor och lacker, 43341 Måleriarbeten, 43330 Golv- och väggbeläggningsarbeten, 47750 Specialiserad butikshandel med kosmetika och hygienartiklar

Exekutiva befattningar/Administration

György Karl George GyalogOrdförande
Per Johan ThalinVerkställande direktör
Per Johan ThalinLedamot
György Karl George GyalogLedamot
Andreas Glenn JonssonLedamot
Kenneth Sören SvenssonRevisor