Cocandy Konfektyr AB logo

Cocandy Konfektyr AB

Om företaget

Cocandy Konfektyr AB är Sveriges branschledande tillverkare av cocosbollar med en årsomsättning på 30 miljoner kronor. Företaget sysselsätter 25 personer i produktion, försäljning och kontor. Cocandy Konfektyr AB förser hela...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
042-37 74...
Adress

Bangatan 2

26538 Åstorp

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Cocandy Konfektyr AB är Sveriges branschledande tillverkare av cocosbollar med en årsomsättning på 30 miljoner kronor. Företaget sysselsätter 25 personer i produktion, försäljning och kontor. Cocandy Konfektyr AB förser hela Sveriges dagligvaru- och servicehandel med cocos- och chokladbollar under varumärkena Smaskens och Smarry. Exportmarknaderna är Danmark, Norge och Finland.

Historik

Cocandy Konfektyr AB är ett familjeföretag som ägs och drivs av familjen Jarbo. Bo Jarbo startade företaget 1966 tillsammans med en kompanjon i södra Helsingborg. 1972 flyttade företaget till Påarp för att 1978 åter var tillbaka i Helsingborg, då med familjen Jarbo som ensam ägare. Sedan 1983 finns företaget i skånska Åstorp, ca 20 km från Helsingborg, i egna lokaler som moderniserats och byggts om under åren. En lagerbyggnad på 800 kvm togs i bruk 2002 och en utbyggnad av fabriks och packningsavdelningen 2003. 2004 implementerades HACCP som kvalitetssäkringssystem. Kontinuerliga investeringar fortgår, tillsammans med en intensiv produktutveckling. Idag förfogar Cocandy Konfektyr AB över marknadens senaste teknik för produktion och förpackning av cocosbollar, och innehar en klar marknadsledande position.

Fabriksbutik

I vår fabriksbutik säljer vi andrasortering i ett varierat utbud av alla våra olika sorters cocosbollar. Vi tillverkar ett brett sortiment av produkter både med kex eller utan kex, toppiga, runda, fyrkantiga eller avlånga!

Kärt barn har många namn

Gräddbullar, cocosbollar, munkar, skumraketer... Företagets mest originella order är nog "En burk blanka" rakt översatt till en "låda chokladbollar". Cocandy Konfektyr AB har branschens bredaste sortiment på cocosbollar. Med kex, utan kex, runda, fyrkantiga, avlånga med eller utan cocos, med tunnare choklad och smulig cocos eller enbart med choklad. Produkterna levereras i en mängd olika emballage som storpack, kiosksortiment och butiksförpackningar. Kontakta Cocandy Konfektyr AB för information om er närmaste grossist.

Cocandy Konfektyr ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Cocandy Konfektyr AB

Omsättning

34 732 tkr

Vinstmarginal

7.90 %

Anställda

15

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Cocandy Konfektyr AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Cocandy Konfektyr Aktiebolag

Org.nr:

5561746388

Bolagsform

Aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

10822 Tillverkning av choklad och chokladkonfektyrer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

08.01.1973

Exekutiva befattningar/Administration
Morten Hellesen

Ordförande

Emma Maria Jarbo

Verkställande direktör

Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

042377440

04-237 74 40

042-37 74 40

0423-774 40