Om Cocandy Konfektyr AB

Cocandy Konfektyr AB är Sveriges branschledande tillverkare av cocosbollar med en årsomsättning på 30 miljoner kronor. Företaget sysselsätter 25 personer i produktion, försäljning och kontor. Cocandy Konfektyr AB förser hela Sveriges dagligvaru- och servicehandel med cocos- och chokladbollar under varumärkena Smaskens och Smarry. Exportmarknaderna är Danmark, Norge och Finland.

Historik

Cocandy Konfektyr AB är ett familjeföretag som ägs och drivs av familjen Jarbo. Bo Jarbo startade företaget 1966 tillsammans med en kompanjon i södra Helsingborg. 1972 flyttade företaget till Påarp för att 1978 åter var tillbaka i Helsingborg, då med familjen Jarbo som ensam ägare. Sedan 1983 finns företaget i skånska Åstorp, ca 20 km från Helsingborg, i egna lokaler som moderniserats och byggts om under åren. En lagerbyggnad på 800 kvm togs i bruk 2002 och en utbyggnad av fabriks och packningsavdelningen 2003. 2004 implementerades HACCP som kvalitetssäkringssystem. Kontinuerliga investeringar fortgår, tillsammans med en intensiv produktutveckling. Idag förfogar Cocandy Konfektyr AB över marknadens senaste teknik för produktion och förpackning av cocosbollar, och innehar en klar marknadsledande position.

Fabriksbutik

I vår fabriksbutik säljer vi andrasortering i ett varierat utbud av alla våra olika sorters cocosbollar. Vi tillverkar ett brett sortiment av produkter både med kex eller utan kex, toppiga, runda, fyrkantiga eller avlånga!

Kärt barn har många namn

Gräddbullar, cocosbollar, munkar, skumraketer... Företagets mest originella order är nog "En burk blanka" rakt översatt till en "låda chokladbollar". Cocandy Konfektyr AB har branschens bredaste sortiment på cocosbollar. Med kex, utan kex, runda, fyrkantiga, avlånga med eller utan cocos, med tunnare choklad och smulig cocos eller enbart med choklad. Produkterna levereras i en mängd olika emballage som storpack, kiosksortiment och butiksförpackningar. Kontakta Cocandy Konfektyr AB för information om er närmaste grossist.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Cocandy Konfektyr AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnCocandy Konfektyr Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande08.01.1973
Org.nr:5561746388
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital625000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch10822 Tillverkning av choklad och chokladkonfektyrer

Exekutiva befattningar/Administration

Morten HellesenOrdförande
Emma Maria JarboVerkställande direktör
Emma Maria JarboLedamot
Morten HellesenLedamot
Erik FromLedamot
Anders Filip LundbergRevisor