Om CM Cykel & Fritid AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

4.2 kmTeam Sportia UMEÅ

Team Sportia UMEÅ

CM Cykel & Fritid AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnC-M Cykel och Fritid AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.12.1999
Org.nr:5565823274
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47642 Specialiserad butikshandel med cyklar, 45400 Handel med och service av motorcyklar inklusive reservdelar och tillbehör, 47522 Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor

Exekutiva befattningar/Administration

Ulf Morgan KarlssonLedamot
Jenny Elisabeth NygrenSuppleant
Jenny Camilla Erika NorbergHuvudansvarig revisor

Omdömen om CM Cykel & Fritid AB

Niklas Sandström

mer än ett år sedan

Mycket nöjd! Alltid bra och vänligt bemötande! Hjälpsam personal! Köpt två cyklar där och kommer att återkomma!

Cyklist

mer än ett år sedan

Köpt flera cyklar där. Alltid fått ett bra pris, och det har aldrig varit några bekymmer med garantiåtaganden o s v. Under högsäsong kan det vara svårt att komma fram på telefon (förståeligt).

Tyrannosaurus REX

mer än ett år sedan

Trevligt bemötande på verkstaden och dessutom kunde de fixa cykeln. 3 andra butiker i stan ville sälja ny cykel då det inte finns reservdelar till 20 år gammal REX. CM fixade detta och lite till för 20% mindre pengar än vad de ville ha vid förfrågan på telefon.

Lisa

mer än ett år sedan

Fick mycket bra hjälp och god tålamod av personalen när jag provade en massa cyklar innan jag tillslut valde en som jag oxå ville byta sadel till en annan som dom bytte direkt. Har varit och kollat på cyklar i många butiker i umeå men ingen som man har fått så god hjälp och trevligt bemötanden som denna butik. Trevlig sommar på er..

Missnöjd!

mer än ett år sedan

Har inte mycket positivt att säga efter mina erfarenheter med CM. Dålig service vid köp av ny cykel var bara början på en plågsam erfarenhet. Lämnade förra sommaren in ett cykelhjul för byte av 2 ekrar, de bytta ekrarna var silver istället för svarta. Detta märkte jag först när jag var hemma igen vilket resulterade i en tur tillbaka. När de väl fixat detta i slutet på förra säsongen inser jag nu på vårkanten att bakhjulet låter konstigt. Vad jag upptäcker är att de ekrat hjulet fel och dessutom använt smalare ekrar. Med tanke på allt tjafs och den misstro mot mig som kund jag kände sista gången jag var där så kommer jag aldrig mer anlita eller rekommendera dem!

Ilska

mer än ett år sedan

Dum personal som säger priser de inte håller, utan att ringa o berätta om ändringar. samt sämst på reparation eftersom cykeln fick punka om och om igen, samt att hela bakdäcket låser sig och då får jag rekomendation att köpa ny cykel. sämst, ingen bra service.

jag kommer aldrig någonsin åka dit igen, och gör er en tjänst att följa med mig till någon vettigare butik.

Robert

mer än ett år sedan

Krånglig personal som är krånglig att ha och göra med. Gäller att vara tydlig och bestämd i sitt ärende så går det bra. Man går dit i nödfall.

Umeå-bo

mer än ett år sedan

Ringde och ville göra en service på en moped. Till svar fick vi bara: Nää , Fy fan sånt där tar vi inte emot!!!!Kommer aldrig att på något sätt ha med denna affär att göra. Varken för service eller andra inköp. Tänk på hur ni tilltalar eventuella kunder.

cyklisten

mer än ett år sedan

Jag köpte min cykel på CM cykel och har fått ångra det många gånger. De vägrar rätta till uppenbara garantifel, det kan ta evigheter att få hjälp och de har vid flera tillfällen varit direkt otrevliga. Vid säljtillfället kan de vara trevliga för att få sälja sin vara, men inte när det senare behövs service. Det finns andra cykelaffärer och -verkstäder i Umeå som faktiskt bryr sig om sina kunder. Lyd ett gott råd och vänd er till någon av dem istället! Jag kommer aldrig mer att göra någon affär med CM cykel.

Anonym användare

mer än ett år sedan

More banks than brains. Är nog mer ute efter kundernas cash än att idka serviceverksamhet. Men snabb hjälp.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

09017804009-017 80 40090-17 80 400901-780 40