Om Clarebergs Ridklubb

Välkommen till Clarebergs Ridklubb! I natursköna Hisings Kärra, i utkanten av Göteborg, finner du vår ridklubb som är en ideell förening med ca 650 medlemmar.Vår anläggning består av ett fräscht stall, en manege på 20x60 meter, en stor utomhuspaddock och ett modernt klubbhus med café. Förutom detta har vi även en stor terrängbana.

Den största verksamheten för klubben är vår ridskola som har öppet sex dagar i veckan. Vi erbjuder gruppridning med individuell anpassningsnivå för såväl nybörjare som mycket erfarna. Vi har grupper för barn, ungdomar, vuxna, ”tanter”, rörelsehindrade och hopp- respektive dressyrintresserade. Det finns en grupp på rätt nivå för alla.

Till Clarebergs Ridklubb kommer man inte bara för att rida. Vi har kommit att vara en samlingsplats för alla likasinnade oavsett ålder och bakgrund. Det sociala är en viktig bit i vår verksamhet och är det som gjort att klubben i mer än trettio år drivits framgångsrikt. Clarebergs Ridklubb lägger stor vikt vid valet av lektionshästar så att dessa passar såväl nybörjare som mer avancerade barn och vuxna ryttare. Vår personal har med sitt stora engagemang och kompetens entusiasmerat våra medlemmar till att utvecklas till duktiga ryttare genom gedigen träning.

Att rida ska framförallt vara roligt och att våra elever har kul samtidigt som de lär sig tycker vi är den bästa kvalitetsstämpeln som finns.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 1
  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 2
  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 3
  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 4
  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 5
  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 6
  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 7
  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 8
  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 9
  • Clarebergs Ridklubb Ridhus, ridskola, turridning, Göteborg - 10

Clarebergs Ridklubb, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnClarebergs Ridklubb
BolagsformIdeell förening
Datum för upprättande01.01.1979
Org.nr:8572037987
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattNej, inte registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch93120 Sportklubbars och idrottsföreningars verksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Clarebergs Ridklubb

Joakim Ekholm

mer än ett år sedan

Jag har ridit på Clareberg i hela 12 år nu ! Jag tycker att ridskolan är jätte bra och även instruktörerna. Man utvecklas mycket bra och man lär sig bra med tiden , instruktörerna är väl utbildade. Clareberg har också väldigt fina och väl utbildade hästar , stallet är rent och fräscht krattad stallgång och väl mockade spiltor och boxar och sopat och rent. självaste anläggningen är modern och är ny renoverad, den är städad och fräsch. Personalen är mycket trevlig och man fåt ett varmt välkomnande när man pratar med dom !

Joakim Ekholm

mer än ett år sedan

Mycket go personal och fina hästar , lokalen och hela anläggningen är riktigt fin! Instruktörerna är bra!

-

mer än ett år sedan

Bytte hit för 5år sedan och vad annat kan man säga än att det är outstanding? Välmående och välskötta hästar, mysigt stall (dock minus för spiltorna, även om jag vet att stallet relativt nyligen renoverats och därför bygger man inte om igen och med lite pengar) och härliga lektioner! Med Ulrika och Eva-Lena kör man järnet och utvecklas, med Nina i spetsen är Crk Göteborgs bästa ridskola!!

sophia

mer än ett år sedan

Härlig personal, bra hästar och super fräscha lokaler. är jätte nöjd!