Om City Trädvård Sverige AB

City Trädvård är ett professionellt arboristföretag, specialiserade på trädfällning och beskärning i bebyggd miljö.Vi arbetar i alla typer av bebyggda miljöer, som parker, stadsmiljöer, privata trädgårdar – inget uppdrag är för stort eller för litet. Välkomna att kontakta oss.

Vi är Specialiserade på trädfällning och beskärning i bebyggd miljö

Trädfällning

Vi får ofta i uppdrag att fälla träd som av säkerhetsskäl står lite illa till. Andra kan vilja fälla träd för att få in mer ljus eller för att skapa mer utrymme. Hur vi fäller trädet beror på trädet och omgivningen.

Trädbeskärning

Vi har lång erfarenhet med utbildad och certifierad personal som bistår med rådgivning om vad som är de bästa åtgärderna för ditt specifika träd. Här nedan är en lista på de mest vanliga typer av beskärningar som vi utför.

Stubbfräsning

Vi fräser bort stubbar så att du kan göra fint på din gård och lättare kan klippa din gräsmatta. Våran stubbfräs är lätt och smidig och gör ingen skada på din gård. Vi kan fräsa stubbar i alla storlekar.

City Trädvård Sverige ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • City Trädvård Sverige AB Trädfällning, trädvård, Sundsvall - 1
  • City Trädvård Sverige AB Trädfällning, trädvård, Sundsvall - 2
  • City Trädvård Sverige AB Trädfällning, trädvård, Sundsvall - 3

City Trädvård Sverige AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

City Trädvård Sverige AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

11.01.2013

Org.nr:

5569187635

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

10000 - 19999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Lars Christian Lindgren

Suppleant

Hayli Frances Lindgren

Finansiell information

Omsättning

8 837 tkr

Vinstmarginal

−10,9 %

Anställda

8

Sökord

arboriststubbfräsningträdbeskärningträdvårdarboristerträdgårdsservicefälla trädtid för att beskära äppelträdhur man beskär äppelträdbeskära äppelträd youtubeträdbeskärning pristrädfällning sundsvallsområdetbeskärning av päronträdträdkapningbeskära en lönnavverkningbeskärning äppelträdpris trädfällningvästernorrlands trädvårdtraedfaellningbesk0äring av fruktträdkungsfors trädfällningsåga ner trädbekärning appelträdbeskära björk trädträdfällning pristrädfällning rutbeskära päronträd tidpunkthård beskärning äppelträdbeskärning av buskar och trädhugga trädstubborttagningbeskära päronträd hurbeskära trädarborist wikisektionsfällningbeskärning av trädta ner trädarborist harness for over 100 kgbeskära äppelträd 1 årta bort ett trädkostnad arboristde fäller trädta bort träd på egen tomtträdfällarebeskära äppelträd jasbeskärning av träd lönnbeskära äppelträd på höstenbeskära päronträdträdfällninggallringrotavdrag för beskärning av trädäppelträd beskärakan man beskära äppelträd i oktoberpris på trädfällningbeskära lönn junifällningstormsäkrapriser trädfällningbeskärning päronträdhur beskär jag ett gammalt äppelträdaborgistbeskärningbeskärningarbjörk trädfällningbeskärning av äppelträdanvända såg vid beskärning av äppelträdbeskära gamla äppelträd hårtbeskära fruktträdträdbeskärarebeskär trädfruktträdsbeskärningbeskära äppelträdträdfällning i västmalandkronlyftkostnad trädfällningarborist definitionträdbesiktninghur beskär man ett äppelträdbeskar trädcity trädvårdnedtagning av träd pristrädservicebeskära lönnpäronträd beskärningäppelträd beskäraspgs trädfällning

Möjliga telefonnummerformat

073506266807-350 626 68073-506 26 680735-06 26 68073-5062668