Om Ciao Ciao Due

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Ciao Ciao Due, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnCcdue AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.07.2003
Org.nr:5566456363
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Elvis ÖzgünOrdförande
Josef MousaLedamot
Elvis ÖzgünLedamot
Kennet ÖzgünLedamot
Lars Mikael KarlssonRevisor

Omdömen om Ciao Ciao Due

Christina Fredriksson

mer än ett år sedan

En favorit bland kvarterskrogarna. Alltid trevligt bemötande och god mat!

Mikael

mer än ett år sedan

Förrätterna var suveräna (pilgrimsmusslan var iof inte tillräckligt stekt). Oxfilén för 315 kr var dock under all kritik. Potatiskakan man får till var helt rå. Gryddningen på hela rätten var i stort sätt obefintlig. Riktigt dåligt med andra ord. Om det blir Ciao Ciao igen blir det pizza vilket jag tror är det de bör fokusera på snarare än á la carte.

Anonym användare

mer än ett år sedan

So good pizzas and the staff are really nice with good service from the staff and nice rooms

Michael

mer än ett år sedan

De borde bara ägna sig åt take away pizza, de kan varken service eller mat.

TH

mer än ett år sedan

Har varit kund länge och virit väldigt nöid, men sista tiden har pasta varit sämre. :(

Hundmatte

mer än ett år sedan

Min kollega sa att om han ätit Ciao Ciaos pizzor kan man aldrig äta någon annan - och jag är benägen att hålla med - de är jättegoda!

Snotra

mer än ett år sedan

Jag kan inte rekommendera någon att gå hit, otroligt oprofessionellt/dåligt bemötande av hovmästaren (eller om det var ägaren).

I en halvfull lokal en lördagkväll fick vi högt och ljudligt veta att vi fick ha bordet i en timma, vilket kan vara ok om det är fullbokat. Hovmästaren/ägaren fortsatte sedan under den timma vi "fick lov" att tillbringa i lokalen att med hög röst informera övriga i personalen, så att samtliga gäster hörde, att "det sällskapet ska ut kl då och då, och det sällskapet ska ut kl då och då", samt mästrade övrig personal, vilket störde vår middag och kändes obehagligt.

När vår timma närmade sitt slut kom hovmästaren/ägaren fram till oss och säger kaxigt, och återigen med alldeles för hög stämma "ja nu är det bara 3 minuter kvar till nästa sällskap kommer, så det är bra om ni betalar".

Vi betalade snabbt, lämnade stället och kommer aldrig sätta vår fot där igen. Kan tilläggas att lokalen fortfarande var halvfull när vi gick, och inga köer ringlade utanför.

Jag har nog aldrig blivit så otrevligt behandlad på någon restaurang förut, otroligt tråkigt. Detta ställe har tidigare varit en av mina favoriter, mycket synd...

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jätte god maten vi åt, kommer snart tillbaka.
Mycket trevlig personal

Stefan Karlsson

mer än ett år sedan

Vi var några stycken som skulle ut och äta en bit mat och ha trevligt. Blev rekommenderade att gå till Ciao-Ciao på Karlavägen och bokade ett bord.
Möttes av en glad och trevlig personal som fick oss att känna oss välkomna och riktigt mysiga lokaler. Kändes som att man satt på en liten krog någonstans i Italien med härligt rutiga dukar och levande ljus. Blev rekommenderade ett riktigt bra vin från toscana och och vi beställde pasta med hummer och scampi som var delikat tillagad. Servitören berättade om Ciao Ciao's historia och han gjorde våran kväll mycket speciell.
Desserten var helt himmelsk. Beställde 1 chokladfondant och resten beställde cheesecake.
Fondanten var grym och cheesecake'n var fluffig och god.
Stora portioner och kunnig personal som bjuder på sig själva. Fick oss att känna oss mycket speciella.
Nästa gång vi är i Stockholm så kommer vi tillbaka.

Beatrice

mer än ett år sedan

Ciao ciao due har gett mig min värsta serviceupplevelse någonsin. Inte nog med att de trampade fel på tok för många gånger under kvällen, de har till och med mage att kalla en otrevlig när man framför sin kritik. Vi fick varken en ordentligt ursäkt eller kompensation. Och det var inte någon stackars praktikant som gjorde fel, det var hovmästaren själv som stod för de värsta misstagen.

Tobias P.

mer än ett år sedan

Har gått till CCD i ca 4 år, blev medsläpad dit av ett gammalt ex en gång i tiden.
Maten är alltid mer än OK (har dock inte provat deras omtalade pizzor ännu) och servicen är i världsklass (går minst 500pix bara i dricks för den fina sevicen)!
Atmosfären är á lá Lady&Lufsen.
Oftast igenkänd när man kommer tillbaka efter ett års bortavaro. :D
Vare sig man går med polaren eller en underbar dejt så är detta stället att njuta av.

Patrik

mer än ett år sedan

Gå till Ciao ciao om du vill ha personlig service! Underbar personal och mysig miljö gör Ciao ciao till en favorit. Fullt även på vardagar säger väl allt!