Se på karta
Stenskogen 73524391 Höör

Det kompletta kurs- och konferenscentret mitt i Skåne. Vi kombinerar små och stora konferenser med upp till 375 deltagare.

Östra vemmenhög 112627454 Skivarp

Sydkustens at Pillehill drivs av Jannike och Johan ihop med personal och dalmatinern Hillton.Vårt vackra Pillehill ligger som ett av de högst belägna husen längs skånska sydkusten. Utsikten är betagande!Hotell och restaurang med det lilla extra!Vi är en av Skånes bästa vindestinationer och bygger kontinuerligt ut vår vinkällare. Dessutom håller vi gärna dryckesprovningar.Allt från den romantiska weekenden till den lilla avskilda konferensen passar här.Varmt välkomna!

Skåvsjöholmsvägen 8018494 Åkersberga

PRICKFRIA MÖTEN - I Stockholms innerskärgård, 25 min. från centrala Stockholm, med havet som närmsta granne hittar du platsen för din prickfria konferens. 97 hotellrum, 18 lokaler, restaurang, bar, relax och ett hav står till ditt förfogande! Utvald medlem i Svenska Möten.

Stationsvägen 1292273 Hällnäs

Vårat koncept är att ta med dryckesprovningen hem till dig som kund. Vi erbjuder diverse paket med förberedda dryckeslistor där ni kan välja vilken som passar. Det går även att begära specifikt vad man vill prova, eller om ni själva har ett koncept så kan vi anpassa provningen runt temat. Vi kommer då att ta med passande provningsglas och andra inventarier hem till er och hålla en professionell provning tillsammans med deltagarna. Det passar för både dig som privatperson, men även för er som företag att boka provningar med Steeltastings. Hör gärna av er via telefon eller mail. Vi svarar när vi kan, annars hör vi av oss så fort som möjligt.

Pärlhakevägen 483161 Östersund

Jag gör det enkelt för dig att lära mer om vin. Genom digitala vinskolor och bubbelskolor får du träffa andra vinintresserade och lära om nya druvor och vinområden - bekvämt hemifrån.Om du vill ordna en härlig start på möhippan, svensexan eller företagsfesten kommer jag gärna och håller en vinprovning eller champagneprovning - helt enligt dina önskemål.Jag har 20 års erfarenhet av journalistik och chefsuppdrag inom SVT och Sveriges radio och en sommelierexamen vid Vinkällan i Stockholm.

Erik Dahlbergsgatan 230235 Halmstad

Anrika Svarta Örnshuset i Halmstad är inget slott per se, men våra vackra salar och salonger slottsliga. Här arrangeras viktiga dagar som dop, bröllop, minnesstunder och stora kalas hela tiden; det är vår specialitet! Vi dukar upp ditt arrangemang på elegant vis och serverar fantastisk mat som baseras på säsongens primörer – närproducerat givetvis! Fokus ligger på kvalitet och personlighet.

Bergsgatan 3221422 Malmö

4.29 (7)

Fantastisk ostaffär på Möllevången i Malmö! Här finns omkring 400 ostar samt en mängd charkuterier och delikatesser. Ett mecka för dig som älskar det goda i livet!Ost är något som alltid engagerar människor och inte minst oss på Möllans Ost. Varje enskild ost har sin egen historia att förtälja och vi berättar den gärna.

Korsgatan 1360233 Norrköping

3.5 (10)

Kvarterskrogen Durkslagets ambition är att vara just en klassisk & modern kvarterskrog. I vår mening ska det vara en förlängning av ditt egna kök/vardagsrum, fast med uppassning såklart.