Se på karta

certifiering 

gav 102 företag inom detta område

Utbildning Nord

Stängt

Skolvägen 1295731 Övertorneå
logo

Söker du en ny yrkesinriktning eller vill du fräscha upp gamla kunskaper? Utbildning Nord i Tornedalen är en unik trenationsutbildare i Europa! Vi anordnar individuellt anpassade utbildningar för arbetsmarknadens behov i Sverige, Norge och Finland.

Intertek

Torshamnsgatan 4316440 Kista
logo

I över 130 år har företag runt om i världen vänt sig till Intertek för att säkerställa att deras produkter, processer och system håller hög kvalitet och är säkra att använda.

BMG TRADA Certifiering AB

Fjordvägen 4543650 Hovås
logo

Vi hjälper dig att förbättra dina processer genom att peka ut risker och möjligheter och visa hur du kan spara råvaror och resurser. Vi utmanar dig att skapa verktyg för att öka både konkurrenskraft och lönsamhet. På riktigt.

Maskin & Processäkerhetsanalys Mpsa AB

Tidafors 34665598 Molkom
logo

Mtextile AB

Kanalstråket 143376 Jonsered
logo

Your partner for a quick qualitative and reliable process from sample to production of garments.We are a Swedish based fashion trade company that help companies develop garments from design to final production and shipment. We have long experience in the industry working with our partners in China and Bangladesh. Our focus is long term partnerships with our customers built on trust and experience. We work with certified producers to ensure our production is sustainable

Hushållningssällskapet Västra

Stängt

Vänerparken 1346235 Vänersborg
logo

Med kunskap, stort kundfokus och medlemsengagemang utvecklar Hushållningssällskapet det gröna näringslivet. Hushållningssällskapet består av femton sällskap spridda över landet, Hushållningssällskapet Västra bedriver verksamhet i Västra Götaland och Värmlands län. Under 2021 omsatte sällskapen drygt 900 miljoner kronor och vi fortsätter stadigt att växa. Vi arbetar med lantbrukets och landsbygdens utveckling efter regionala förutsättningar och med våra kunders utmaningar som drivkraft.

Demia AB

Stängt

Bilvägen 77142 Ludvika
logo

Vi är märkesdemonterare av Volvo, Dacia och Renaultbilar sedan 1987. Välkommen att handla direkt i vår webbutik!

Fyrarummaren AB

Stängt

Drottninggatan 5511121 Stockholm
logo

Förändringens fyra rum -eller Fyrarummaren som den ofta kallas -är ett varumärkesskyddat koncept som kan användas i de allra flesta situationer och sammanhang och i princip i varje socialt system och i vilken kultur som helst.

Agenda Enviro AB

Öppet

Kvarndalsvägen 851199 Sätila
logo

Agenda Enviro är ett kunskapsföretag som hjälper Er verksamhet forma en långsiktigt hållbar utveckling. Vi har mångårig erfarenhet som resulterar i professionell hjälp för Er inom ett stort antal områden med miljöanknytning.

ITH, Institutet för tillämpad Hydraulik

Stängt

Sörbyvägen 189165 Örnsköldsvik
logo

Välkommen! Vi är Nordens bredaste kompetenscentrum för hydraulik. ITH är en stiftelse som grundades 1987 med syftet att på alla nivåer öka kunskapen om hydrauliska system i alla dess tillämpningar, på alla nivåer och i nära samarbete med näringsliv och akademi. Genom vårt breda arbetssätt har vi:

Åkerby Säteri

Gräve-åkerby 24970593 Örebro
logo

Produktion för en hållbar framtid. 10 minuters bilfärd väster om Örebro ligger Åkerby Säteri . Gården på den sydöstra sidan av fågelsjön Tysslingen har anor från 1600-talet och sedan 1996 är produktionen ekologisk. Lantbruket är KRAV-certifierat för både spannmåls-, vallfrö- och nötköttsproduktion.

Swedac Styrelsen för ackreditering och teknisk kontroll

Österlånggatan 950331 Borås
logo

Swedac verkar för en effektiv och välfungerande kvalitetsinfrastruktur i syfte att produkter och tjänster ska uppfylla krav på säkerhet och kvalitet. Myndigheten verkar för frihandel, fri rörlighet på EU:s inre marknad och ett starkt multilateralt handelssystem.

KCU Kyl & Cert Utbildningar AB

Söderforsgatan 175228 Uppsala
logo

KCU startades redan 2001 och vi har sedan dess levererat anpassade utbildningar inom kylteknik. Vi hjälper dig från början till kylcertifikat oavsett vilken erfarenhet du eller din personal har. Scrolla ner för att läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder.

Ecowise Consulting i Sverige AB

Stängt

Östra kristinelundsvägen 18A21748 Malmö
logo

Vi är ett konsultföretag som hjälper företag att utveckla sin verksamhet mot lägre miljöpåverkan, högre kvalitet, säkrare personalmiljö och därmed en mer långsiktigt hållbar och ekonomiskt gynnsam affärsverksamhet. Vi erbjuder konsulttjänster och IT-lösningar inom våra kompetensområden kvalitet, miljö, arbetsmiljö och socialt ansvar.

TCO Development

Linnégatan 1411447 Stockholm
logo

I över 25 år har vi arbetat med att skapa lösningar på hållbarhetsproblem kopplade till IT. Genom en kontinuerlig internationell dialog med användare, inköpare, producenter, oberoende forskare, ideella organisationer och andra intressenter skapar vi gemensamma spelregler och verkar tillsammans för en mer hållbar utveckling av IT.

Advokatfirman Astrum AB

Öppet

Tumba torg 11214730 Tumba
logo

Advokatfirman Astrum är för dig som vill ha juridisk rådgivning snabbt, engagerat och på ett lättbegripligt sätt. Rådgivning per telefon är gratis och syftet med samtalet är att identifiera den juridiska frågan och utreda behovet av rättslig hjälp.

Lindh Teknik

Östfora GRANHAMMAR 14474497 Järlåsa

Kiwa Sweden AB

Råsundavägen 1216967 Solna

Bureau Veritas Cerification Sverige AB

Fabriksgatan 1341250 Göteborg

Controlcert Scandinavia AB

Ringvägen 4461431 Söderköping

SERENO Certifiering AB

Drottning kristinas väg 6111428 Stockholm

Aaa Certification AB

Göteborgsvägen 16H44132 Alingsås

LRQA Sverige AB

Stängt

Johan willins gata 641664 Göteborg

Kiwa Sweden AB

Neongatan 4B43153 Mölndal

Kiwa Sweden AB

Köpmangatan 2983130 Östersund