Om företaget

Centido AB bedriver konsultverksamhet genom att kombinera IT- och verksamhetskunnande inom försäkringsbranschen. Konsulttjänsterna representeras av ett brett och djupt kunnande inom projektledning, systemutveckling och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-23 32...
Adress

Stora nygatan 10

11127 Stockholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Centido AB bedriver konsultverksamhet genom att kombinera IT- och verksamhetskunnande inom försäkringsbranschen. Konsulttjänsterna representeras av ett brett och djupt kunnande inom projektledning, systemutveckling och förvaltning, med inriktning att leverera verklig kundnytta i varje uppdrag.

Centido

För oss på Centido går inte kundnyttan hand i hand med lönsamhet och tillväxt. Vi sätter alltid kundnytta och långsiktighet främst. Och det innebär alltid att kortsiktig lönsamhet och snabb tillväxt får stå tillbaka.

En viktig ingrediens i Centidos affärsmodell är dess bransch- och verksamhetsorientering.

Genom branschorienteringen uppnås en ökad produktivitet hos konsulten som tillgodogörs kunden genom sänkta kostnader och förbättrad kvalitet.

Centido fokuserar inledningsvis på försäkringsbranschen. Samtliga av våra konsulter har skaffat sig ett brett och djupt försäkringskunnande genom mångåriga engagemang hos ett flertal kunder.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Centido, AB

Omsättning

52 472 tkr

Vinstmarginal

8.30 %

Anställda

19

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Centido, AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Centido AB

Org.nr:

5565922472

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

62020 Datakonsulter

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

23.05.2000

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08233220

08-23 32 20

082-332 20