Om CDÉ Redovisning AB

CDÉ Redovisning är det lilla företaget med de stora resurserna som fokuserar på att hjälpa dig med alla typer av redovisning!

Tjänster

Visst skulle det vara skönt om någon tar hand om din bokföring eller deklaration, så att du kan fokusera på dina affärer? Vi gör deklaration och bokslut enkelt för dig!​

Utmaningar sporrar oss, vårt fokus är att leverera ett högt kundvärde genom noggrannhet och hög kvalitet till dig som kund. CDÉ Redovisning erbjuder de flesta typer av redovisningstjänster; löpande bokföring, deklaration, moms och skatteredovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, lönehantering, bokslut, årsredovisning, bolagsbildning, ekonomisk rådgivning.

Företaget

Företaget har funnits sedan 1989, i stadigt tempo har vi växt till att idag vara en redovisningsbyrå med fullservice. Vi är ett starkt team som jobbar mot samma mål, ett friskt och välmående företagsklimat för alla våra kunder, utifrån varje företags förutsättningar tar vi fram den effektivaste lösningen för en välmående ekonomi. Bland våra kunder finner man både de mindre enmansföretagen och de stora koncernerna med verksamhet på många orter i norden.

CDÉ Redovisning ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

CDÉ Redovisning AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnC Dé Redovisning Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande22.09.1988
Org.nr:5563349702
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69201 Redovisning och bokföring

Exekutiva befattningar/Administration

Kerstin Ingrid SvenssonVerkställande direktör
Kerstin Ingrid SvenssonLedamot
Marie Elisabeth Erikson EdmanSuppleant
Kent Sivert SvenssonSuppleant
Anders Lennart Michael AnderssonRevisor