Om CC Sport AB

Nöjda kunder! Det har vi jobbat för i 30 år. Den bästa servicen, ett bra sortiment, snabba leveranser, personligt bemötande och bra priser leder ofta till målet. Vi finns i Mölndal, men våra kunder finns över hela Sverige. Olika föreningar har olika behov, vi vill vara din förenings trygga partner som vet era önskemål och behov och som uppfyller dom. Välkommen till oss, vi lovar att jobba för er framgång.

Tryck

Vi ombesörjer gärna era tryck så att allt är klart när ni får leveransen från oss. I samband med er beställning pratar vi igenom även era önskemål när det gäller trycken.

Prover

Vill ni ha prover så ni kan känna på material och se produkten live? Prata med oss så ordnar vi det. När ni har bestämt er för t.ex. en ny overall i föreningen så skickar vi prover så alla kan prova ut sin overall och slipper chansa på storlek.

Frakt- och betalningsvillkor

Vi skickar varor med DHL och deras Paket eller Servicepoint. Alla beställningar över 2000 kronor är fraktfria. Kända kunder får varor mot faktura, nya kunder får leverans mot postförskott.

Avtal

Är ni intresserade av att låta CC Sport bli leverantör av material till er förening? Hos oss är alla kunder välkomna, stora som små. Vill ni att vi ska ta hand om alla era inköp, då kan vi tillsammans göra ett avtal. Slå en signal så kommer vi fram till något bra tillsammans.

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

CC Sport AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

C c Sport Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

08.08.1989

Org.nr:

5563653897

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

3000 - 4999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47641 Specialiserad butikshandel med sport- och fritidsartiklar utom cyklar och båtar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 5

reviews aboutName

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Letar man bra produkter så har man kommit helt rätt toppen bra butik.