Om Capio Spine Center Göteborg AB

I takt med vårt allt större krav på funktion och livskvalitet, även i hög ålder, ökar behovet av en välfungerande kropp. Rygg- och nacksjukdomar är några av de vanligaste tillstånd som pga smärta begränsar oss i vårt vardagliga liv. Spine Center Göteborg (SCG) är en högspecialiserad enhet som erbjuder ett professionellt och individuellt omhändertagande av patienter med besvär orsakade av sjukdomar i hals-, bröst eller ländryggen.

Mer information

Grundidén för SCGs verksamhet är att bedriva en högkvalitativ vård med stor tillgänglighet för att tidigt säkerställa en korrekt diagnos samt föreslå och eventuellt utföra en behandling, kirurgisk eller icke-kirurgisk i syfte att lindra eller helt bota ett smärttillstånd orsakad av förändringar i ryggraden

Operationerna utförs både i sluten vård och som dagkirurgi beroende på sjukdomstillståndet. I anslutning till mottagningen finns en välutrustad rehabiliteringsenhet som drivs av fysioterapeuter med möjlighet till tidig och snabb rehabilitering efter kirurgi. Förberedelser pågår även för långsiktig behandling av patienter med tillstånd som ej lämpar sig för kirurgi.

Vi tar emot kunder från den offentliga vården som vårdgarantipatient eller som ”fritt vårdval”. Vi tar också emot helt privata patienter och patienter med privat sjukvårdsförsäkring.

Capio Spine Center Göteborg ABs utvalda länkar

Capio Spine Center Göteborg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Capio Spine Center Göteborg AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

07.02.2007

Org.nr:

5567231682

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

86222 Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 11