Om företaget

Capio Medocular utför gråstarroperationer - både på uppdrag av landstinget men även privat. Vi har även en ögonmottagning där vi hjälper dig med dina ögonsjukdomar.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
018-56 54...
Adress

Drottninggatan 1A

75310 Uppsala

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

13:00 - 16:00

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Uppsala - 1
Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Uppsala - 2
Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Uppsala - 3
Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Uppsala - 4
Capio Ögon Husläkarmottagning, Gruppläkarmottagning, läkarhus, Uppsala - 5

Om oss

Capio Medocular utför gråstarroperationer - både på uppdrag av landstinget men även privat. Vi har även en ögonmottagning där vi hjälper dig med dina ögonsjukdomar.

Välkommen!

Till vår ögonmottagning, som är ansluten till ett landstingsavtal, kan du komma utan remiss. Hit kan du söka dig för problem som t ex irritation i ögonen, förändringar i gula fläcken, undersökningar för grön- och gråstarr m.m.

Ögonlaser eller inopererad kontaktlins?

För den som vill slippa glasögon och linser är ögonlaser idag det vanligaste alternativet. Det innebär att man med en laserstråle förändrar och tar bort delar av hornhinnans ytskikt. Men en inopererad kontaktlins är ofta ett ännu bättre alternativ till ögonlaser. Metoden kallas för ICL (Implantable Contact Lens). Den fungerar för nästan alla typer av synfel, ger bättre synkvalitet och resultat kommer direkt. En specialutbildad linskirurg placerar linsen mellan pupillen och ögats egen lins. Ingreppet tar ca tio minuter och upplevs av de flesta som överraskande enkelt och smärtfritt.

Vid en ICL-operation tar man inte bort eller förändrar vävnaden i ögat. Ångrar eller ändrar man sig av någon anledning är det lätt att ta bort eller byta linsen.

Capio Medocular ledande inom linskirurgi

Erfarenheten av inopererade kontaktlinser är omfattande. De första operationerna i Sverige gjordes 1997. Totalt har nästan en kvarts miljon människor runt om i världen fått bättre syn på det här sättet. På Capio Medocular har vi gjort fler operationer än någon annan klinik i Norden. Och det tillsammans med att vi började med RLE i slutet på 90-talet och gör 15% av Sveriges alla gråstarroperationer, gör att vi vågar påstå att vi är ledande inom linskirurgi i Sverige.

Gråstarr är världens vanligaste operation

De flesta äldre drabbas förr eller senare av grå starr eller katarakt som sjukdomen också kallas. Idag behöver detta inte medföra några större problem för den drabbade eftersom gråstarr oftast kan opereras med mycket gott resultat. För att minska synproblemen för patienten och samtidigt minska risken för komplikationer bör inte operationen skjutas upp. En gråstarroperation är idag världens vanligaste operation, bara i Sverige görs det ca 120.000 gråstarroperationer per år.

Capio Ögons utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Capio Ögon

Omsättning

214 404 tkr

Vinstmarginal

-0.30 %

Anställda

64

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Capio Ögon finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Capio Medocular AB

Org.nr:

5562599430

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

86222 Specialistläkarmottagningar inom öppenvård, ej på sjukhus

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

03.05.1985

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

018565400

01-856 54 00

018-56 54 00

0185-654 00