Om c,o Häringe Slott Slottscafé

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

c,o Häringe Slott Slottscafé, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Olle Hildebeck

moreThanAYearAgo

Jättebra service, hur många tekannor som helst, så många man orkar dricka, eller kaffe. Scones & kakor & allt var väldigt gott. Jag är väldigt nöjd. Personalen var trevlig.

responseFromCompany

Hej Olle,

Tack för ditt fina omdöme och härliga inlägg.
Vi ser fram mot att få välkomna dig snart igen hos oss på Häringe Slott.
Varmt välkommen åter!

Vänligen,
Madeleine Rudefors -Hotelldirektör

Stebo

moreThanAYearAgo

Vi droppade in för en middag. Jag kan tycka att prisnivån håller slottsklass - marulken var mycket god, men pärlhönan var direkt dålig. Kökets slow-food med lokal anknytning när de serverar pärlhöna från Afrika och marulk från västkusten.

Trevlig servis men oprofessionell.

Allmänt slarvigt intryck, gamla trasiga badleksaker i och runt den ostädade poolen.

Synd - med sådan grundplåt bör mer kunna levereras!

Janne

moreThanAYearAgo

Det var bland de sämsta afternoon tea vi har varit på. Vi var där med barn och farföräldrar, och vi var så besvikna alla på det här! Åk inte dit, inte värt det!

M & Å

moreThanAYearAgo

Man kan inte leva hur länge som helst på gamla meriter. Fin miljö men hela anläggningen kändes som passerat bäst före datum. Första rummet vi fick var i stil med vandrarhem, mögligt duschdraperi och avloppslukt i ett badrum med gammalt linoliumgolv. Rummet som vi fick istället var bättre men även där mögel i badrummet, trasiga inredningsdetaljer. Allmänt förvirrad personal. Bastun vid havet ur funktion, det var ett stort hål i golvet utanför bastun med uppbrutna klinkerplattor! Maten var ok men inte vad vi förväntat oss. Vistelsen kändes inte prisvärd...

andreas

moreThanAYearAgo

Miljön är som sagt trevlig men det mesta av den praktiska servicen funkar inte på ett bra sätt och maten och boendet i standardrum känns inte prisvärt.

Eva

moreThanAYearAgo

Miljön är fin, men boka inte en svit i sjöflygeln. Kallt i rummen och rostigt vatten i bubbelbadet. Absolut inte prisvärt!

Vroncis

moreThanAYearAgo

Slottet och omgivningarna är trevliga och vägen dit är fantastisk. Det känns dock som om man lever på den romantiska omgivningen utan att bemöda sig att möta upp med den kvalitet som förväntas på den här prisnivån. Maten håller samma klass som en medelmåttig pub. Priset är däremot betydligt högre.

Besökare

moreThanAYearAgo

Slottet erbjuder möjligen retreat för den redan utbrände eller den som inte orkar med så många intryck. Men för övriga liknar detta mest en pensionärsanläggning och aktiviteter därefter. En sliten tennisbana, grusplan/boulebana och bastu/brygga finns bland det som erbjuds. Bryggan och brygghuset var slitet, avflagnad färg, spindelväv etc. En enda badstege! Kring bryggan var det fullt av sly och sjögräs, på botten allehanda skräp, kvistar etc. Här känns som man kommit till världens ände, bara skog, åkermark och stall som granne. Flera perioder är här dessutom nästan folktomt vilket ytterligare drar ner intrycket. Ett stort minus är också de dåliga bussförbindelserna. Nej, Häringe slott är nog tänkt för de nykära som ser bortom allt detta och bara ser varandra istället för de brister som finns. Ej prisvärt!

responseFromCompany

Tack för ditt omdöme, vad tråkigt att du inte uppskattade vår slottsmiljö. Vi tar till oss av dina synpunkter och hoppas vi ses vid ett annat tillfälle!
Vänliga hälsningar,
Cecilia - hotellchef

Besviken gäst

moreThanAYearAgo

Romantisk miljö, jätte mysiga promenadstråk. Men utöver det en bedrövelse. Hutlösa priser på mat och dryck med dålig service. Endast 3 varmrätter på kvällsmenyn. Äter du inte kyckling, fisk eller lamm är det kört! Ingen har koll. Beställde vin till maten som aldrig kom, korkade upp en egen flaska som vi hade med oss.

Blås

moreThanAYearAgo

Det bästa var att få komma in med hunden för att fika! Personalen var väldigt hjälpsam. Kaffet var ljummet. Toaletten fungerade ej. Omgivningen var vacker och välskött.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Fint och gammalt men lämnar en del övrigt att önska. Maten var lite tråkig, dåligt saltad och väldigt lite tuggmotstånd i princip på allt utom brödet (väl mycket mos). Ganska ouppmärksam service. Och kallt i slottet som bara den. Konferenslokalen helt ok, men projektorn borde bytas ut.

Lalle

moreThanAYearAgo

Charmig, exotisk slottsmiljö och omgivningar, med stora trevliga rum, men kyligt inomhus och för mjuka sängar. Maten var ambitiös, välkomponerad och god, men för salt på vissa ställen. Det var en hel del oreda kring det praktiska, men personalen var trevlig och påtagligt hjälpsam.

Lisa o Per

moreThanAYearAgo

Romantisk miljö men inte alls så bra som det verkar på hemsidan. Maten är okej men inte värt pengarna.