Se på karta

byggnadssanering 

gav 30 företag inom detta område

Entropi Sanerings AB

Södra hildedalsgatan 941705 Göteborg
logo

Vi finns som en resurs till Räddningstjänsten vid trafikolyckor med tunga fordon inblanade och i samband med akuta saneringsarbeten. Vi har idag avtal med försäkringsbolagen i Sverige. Vi utför uppdrag dygnet runt året runt! Ring 020-383900

Specialrengöringar på Gotland

Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Vi på Specialrengöringar Gotland hjälper kunder när de stöter på olika rengöringsproblem. Det kan handla om sanering efter fåglar, fasadtvätt, sopkärlstvätt eller avlopps- eller mögelsanering. Vi fokuserar på olika sorters specialrengöringar. Vi levererar alltid den bästa kvalitén på arbeten som utförs. Vi kan lova att du som kund kommer att bli nöjd. Kontakta oss redan idag.

Klotterjägarna AB

Victor hasselblads gata 1242131 Västra Frölunda
logo

Välkommen till Klotterjägarna. Vi erbjuder ett brett urval av tjänster för dig, ditt företag, din organisation eller förening. Klotterjägarna grundades 2002 och har sedan starten arbetat hårt för att bli Sveriges effektivaste saneringsföretag. Vår ambition är att göra Sveriges offentliga rum rent från klotter och nedsmutsning.

Saneringstjänst I Roslagen, AB

Kanikebolsgatan 474236 Östhammar
logo

Vi erbjuder tjänster inom asbestsanering, avfuktning, avloppsrensning, hetvatten, klottersanering, krypgrundssanering, rivning och sanering.

Skogstorp Allservice AB

Ginstvägen 14G31133 Falkenberg
logo

Städtjänster i Falkenberg

Sydvac AB

Räften 23224791 Södra Sandby
logo

Torr- och våtsugslastbilar som suger, blåser och säckar material, grus, makadam, isolering, mjöl m.m. Genom yrkeskunnig och kompetent personal tillsammans med effektiv vakuumtekniksutrustning och väl utarbetade arbetsmetoder erbjuder vi ett antal olika tjänster.

Mittsanering AB

Ulvsjö 84393 Bräcke
logo

Vi kan efter ett antal år i branschen erbjuda kvalificerad hjälp med den allt viktigare miljösaneringen såsom Ventilationssanering - Asbestsanering - Byggplatsstädning - Lokal- och fastighetsvård - Fastighetsskötsel. Välkommen att kontakta oss!

Strand Entreprenad

Kabelvägen 1255302 Jönköping
logo

Strand startades 2007 och har sedan dess vuxit sig starkt inom olika typer av entreprenader i olika former i Jönköping. Vi är stolta över att verka lokalt i Jönköping med omnejd då vi, med vår närhet till våra kunder, kan säkerställa kvaliteten samtidigt som vi skapar en känsla av samhörighet. Kvalitet är ett honnörsord som genomsyrar hela Strand. Vi vill genomföra våra projekt rejält och professionellt med leveransprecision - från små detaljer till den stora helheten.

JTP Service AB

Sikforsvägen 871234 Hällefors

Vi erbjuder våra kunder anpassade lösningar och inget jobb är för stort eller för litet för oss! Hos oss kan du hyra skylift och vi har även jour! Vi jobbar även med avloppsrensning, avloppsspolning och högtrycksspolning med hetvatten, rörinspektion, rörfilmning och tv-inspektion. Med lång erfarenhet och stor kunskap ger vi den bästa servicen. Kontakta oss för mer information!

Allt i Riv

(5)

Bävervägen 935245 Växjö
logo

Vi är ett rivningsföretag med mål att hjälpa företag i byggbranschen att komma igång med div bygg och renoveringsprojekt. Förutom rivning utför vi även asbestsanering i alla dess former. Vi har kunnig personal med bred erfarenhet.

Örebro Bygg & Sanering AB

Osmundsgatan 70363 Örebro
logo

Örebro Bygg och Sanering. Vi utför asbestsanering i industrilokaler, fastigheter och villor. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner. Arbetsspecialisten som utför saneringar och miljövård. Vänd dig till oss - inte störst men vi bryr oss!

Granitor Miljöteknik AB

Solna
logo

Miljöteknik grundades 1994 för en ren och hållbar framtid. Vi vill bidra till en bättre framtid. Därför arbetar vi miljö fokuserat i allt vi gör, vi tänker ett steg längre och utmanar rådande arbetssätt i alla projekt vi deltar i. Vi utvecklar morgondagens samhälle och industri.

Söderlindhs

Fleningevägen 31525477 Fleninge

Belfor Skadeservice AB

Kärnlyckegatan 41878 Göteborg

Brandsanering Väst AB

Barnhemsgatan 1350648 Borås

Matarengi Städservice

Stora vägen 4795723 Juoksengi

Synops Förvaltning AB

Storlienvägen 3683152 Östersund

Akon Service AB

Navestadsgatan 38B60366 Norrköping

Ericssons Klotter & Fasadtvätt, AB

Lundåkragatan 2526135 Landskrona

S & T Isoleringstjänst AB

Bjurängsvägen 164234 Flen

Carlsson & Stahre AB

Herrgården 174941 Enköping

Hallandssanering AB

Pilefeltsgatan 6230250 Halmstad

Klottrets Fiende No 1

(5)

Strömgatan 1021225 Malmö

Lingerfeldt Blästring & Sanering

Krukmakaregatan 5A31174 Falkenberg

Allt i Riv Småland AB

Slåttervägen 14935253 Växjö