Se på karta
Storkällsvägen 1675445 Uppsala

Ska du renovera eller bygga nytt? Välj en konsult med 25 års-erfarenhet i byggbranschen. Med kunskap, erfarenhet och engagemang hjälper jag företag & privatpersoner hitta snabbare & smartare väg till deras drömprojekt.

Vikingavägen 1885741 Sundsvall

MBM Byggledning i Sundsvall, din byggkonsult som hjälper er med det mesta inom byggbranschen. Med stor erfarenhet utför vi alla uppdrag med god service och bästa resultat! Vi är certifierade enligt myndigheten för samhällskydd och beredskap, MSB. Kontrollansvarig med certifiering inom komplicerad art av RISE.

Västra Vallgatan 243241 Varberg

MW Byggtekniska AB är ett konsultföretag inom byggbranschen. Vi hjälper våra uppdragsgivare med byggkonstruktion samt bygg- & projektledning.

Erikstorpsgatan 2021754 Malmö

B M H AB är din partner i Skåne för professionellt utförda tjänster och personlig service. Vi bedriver ett flertal tjänster som överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar, statusbesiktningar, kontrollansvarig enligt PBL (Plan- och Bygglagen), byggarbetsmiljösamordning (BAS-P) samt skadeutredningar. Vi erbjuder våra tjänster för alla typer av byggnationer och projekt, allt från småhus till flerfamiljs-, kontors- och industribyggnader.

Sankta Gertruds väg 2823153 Trelleborg

BYGGPROJEKTLEDNING MED KOMPETENSVi erbjuder BRF:er Projektering, Projektledning, och Besiktningar vidrenovering/ombyggnader som traditionella stambyten, tak-fasad,vindsombyggnad etc.Vi är godkända & certifierade av branchorganisationen BRIF som besiktningsman för relinade rör.Vi har mer än 30 års praktisk erfarenhet från konsult & entreprenad leden inom bygg och VVS och ger våra kunder stort personligt engagemang från projektets ide till dess färdigställande.

Torp 30538391 Mönsterås

ByggKonsulterna i Småland AB grundades av Eiberth R Flogér 2007 och är helägt av honom.ByggKonsulterna är anslutet till SBR Byggingenjörerna, Svenska Byggingenjörers Riksförbund.Idag arbetar ByggKonsulterna mestadels med Arkitektuppdrag, Inredningsuppdrag, Byggprojektering, Projektledning och Kontrollansvarig enligt PBL.ByggKonsulterna arbetar i nätverk med andra konsultbolag inom olika specialområden och kan genom detta erbjuda övergripande konsultuppdrag.

Vaktelvägen 245532 Munkedal

Företaget består av mig Per Börjesson och startades år 1995. Utöver arbetet som byggkonsult har jag drygt 20 års erfarenhet från entreprenadbranschen dels som platschef för större byggen samt som byggmästare med uthyrning av entreprenadutrustning. Genom min långa erfarenhet i branschen har jag byggt upp ett stort kontaktnät och en gedigen kompetens inom området.

Sigurdsgatan 7A72130 Västerås

CONTEC grundades 1992 och har sedan dess levererat tjänster inom konstruktionsprojektering till kunder i hela Sverige med kärnan i Mälardalen. Vi har som målsättning att i nära samarbete med kunderna finna de bästa lösningarna i varje projekt!Vi tar oss an både stora och små projekt. Våra ledord är kunskap, kvalitet och engagemang.Välkommen att höra av dig.

Västra Storgatan 51B29131 Kristianstad

SYSTRA är en ledande internationell aktör inom infrastruktur och samhällsbyggnad, med över 30 års erfarenhet av hållbart resande i Norden. Tillsammans med våra 10 000 medarbetare runtom i världen, driver vi projekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdiga anläggningar.

Brahegatan 1456634 Habo

Byggkonsult med inriktning Bygg-och Projektledning inom Mark och Anläggning. Arbetar även mot Entreprenörer som Platschef, projektingenjör eller entreprenadingenjör.

Britsarvsvägen 5779133 Falun

Vi på URKk har många års erfarenhet som byggkonstruktörer i Sverige. Vi erbjuder personlig service samtidigt som vi nyttjar vårt breda nätverk för att genomföra komplexa projekt och hjälpa våra kunder att uppnå sina mål. Med en enkel organisation kan vi minimera overhead-kostnader och ge god kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.Vi arbetar med hållbarhet i alla våra uppdrag. Vi strävar efter lönsamma och hållbara lösningar fördet klimatneutrala samhälletKontakta oss för mer information, an

Hedensberg 6972595 Västerås

Stockholm och VästeråsVi erbjuder Mätningstekniska konsulttjänster inom bygg, anläggning och infra. Så som inmätning, kontrollmätning, utsättning, volymberäkning och terrängmoddelering samt andra mätningstekniska konsulttjänster. Vi följer givetvis ABK09, AMA, MER, BBR, AB04, ABT06. Varmt välkomna både gamla och nya kunder till oss på UTSÄTTAREN AB.

Fatburstrappan 1611826 Stockholm

Certifierad Kontrollansvarig behörighet K (Kvalificerad)Har säte i Stockholm med omnejd. Erbjuder byggkompetens för ditt projekt. Välkommen!

Amandas gård 1041483 Göteborg

Vi på Göteborgs Mätkonsult tror på de långsiktiga relationer till kund, där ni kan vara säkra på att vi hjälper er från start till slut. Från projekteringsinmätning till slutdokumentation, med allt mätningstekniska arbeten. Allt från enkla utsättningar, mängdreglering, maskinstyrning, inmätningar, projekteringsinmätning, inmätning till KoV med koder m.m. Att leverera med hög kvalité är vårt största prioritet. Hoppas att vi kan hjälpa er med ert projekt.

Karolingatan 1021234 Malmö

Vi är examinerade byggingenjörer och arkitekter med bred erfarenhet inom byggtjänster. Vi startade verksamheten för att hjälpa både företag och privatpersoner med sina byggprojekt från norr till söder. Våra tjänster är bygglovsritningar, konstruktionsritningar, energiberäkning, VVS-ritningar och brandskyddsbeskrivning.

Vårlöksvägen 438792 Borgholm