Se på karta

byggnadskonstruktion 

gav 127 företag inom detta område

HAW Ingenjörsbyrå AB

Stockholm
logo

Postadress: Box 24258, 104 51 Stockholm. Konsulttjänster, projektering, konstruktionshandling m.m. inom byggnationer för hus och industri.

Structor Eskilstuna AB

Libergsgatan 663221 Eskilstuna
logo

Structor Eskilstuna AB har sedan starten år 2000 vuxit och består i dag av ca 25 anställda. Medelåldern är 40 år och trots den för branschen relativt låga medelåldern har bolaget stor samlad kompetens och erfarenhet.

Bengtsfors Byggkonsult

Svarttjärn 166692 Bengtsfors
logo

C-J Svahns Konstr. Byrå AB

Rådhusgatan 32A59333 Västervik
logo

HC CON AB

Industrivägen 1730241 Halmstad
logo

Vi på HCCON AB utför projektering, projekteringsledning samt KA uppdrag för huskonstruktioner i Norden. Och med samarbeten med flertal olika kunder, alla med sin individuella stil, får vi inspiration för att modernisera och utveckla vårt företag var dag. Välkomna att kontakta oss!

VVSteknik gruppen

Matsarvsvägen 1579177 Falun
logo

Vi erbjuder bland annat tjänster och service inom rörinspektion och infodring samt energi och miljö. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer och komma i kontakt med oss.Välkommen!

Hm Limträ, AB

Ängsvägen 574840 Örbyhus
logo

Välkommen till HM Limträ. Specialisten på byggteknik för miljö och säkerhet.

Konsulterande Ingenjörsbyrån I Uddevalla AB

Kålgårdsbergsgatan 1345130 Uddevalla
logo

Vi är ett flexibelt företag som arbetar med planering och projektering av allt från privata bostäder till stora offentliga utrymmen.

Industrihytten, AB

Öppet

Magasinsvägen 515242 Södertälje
logo

Välkommen till IndustrihyttenVI BYGGER FRAMTIDEN!Vi utvecklar industrier, skolor, kontor och kommersiella lokaler men utför även stängsel-, betong- och tätskiktsarbeten. Tack vare vårt starka och pålitliga personalteam, med lång erfarenhet inom respektive yrkesgrupp, kan vi ta oss an det mesta inom byggbranschen. Vi skapar vinnande projekt tillsammans med våra kunder. Vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass.

MW Byggtekniska i Varberg AB

Västra Vallgatan 243241 Varberg
logo

MW Byggtekniska AB är ett konsultföretag inom byggbranschen. Vi hjälper våra uppdragsgivare med byggkonstruktion samt bygg- & projektledning.

Epsilon Byggkonsult AB

Öppet

Mölndalsvägen 4241263 Göteborg
logo

Vi har lång erfarenhet av alla typer av husbyggnadskonstruktioner m.m. Välkomna till oss!

Byggkonstruktioner AB

Östra Storgatan 1155321 Jönköping
logo

Vi är ett mindre konsultföretag som är specialiserade på byggkonstruktioner. Med vår stora erfarenhet utför vi statiska beräkningar och konstruktionsritningar för alla typer av byggnader, allt från en balk till uteplatsen, till större projekt så som Kv Atollen i Jönköping. Vårt kontor finns beläget i Jönköping men vi utför arbeten över hela södra Sverige.

Sören Lundgren Byggkonsult AB

Landsvägen 3917263 Sundbyberg
logo

Sören Lundgren Byggkonsult, SLB, är ett självständigt kunskapsföretag, verksamt inom byggbranschen sedan 1986. Vårt arbetsfält spänner över stora delar av byggprocessen. Tack vare en flexibel organisation, med ett stort kontaktnät av fristående konsulter, kan vi erbjuda en service utöver det vanliga.

Sommar Byggbesiktningar AB

Stenhuggarvägen 2S13238 Saltsjö-boo
logo

Välkommen till Byggbesiktningar AB!Byggbesiktningar AB är ett konsultföretag inom byggsektorn med inriktning påEntreprenadbesiktningarBygg –och projektledningProjekteringKvalitetsansvarig uppdrag

Antonsson Ingenjörsbyrå AB

Storgatan 2045153 Uddevalla
logo

CM Byggkonsult AB

Öppet

Springpostgränden 325220 Helsingborg
logo

Vi är mer än en byggkonsult. Vi är en partner som delar er vision.

Maddison Konsult AB, M

Öppet

Syskonhamnsgatan 330245 Halmstad
logo

Vi är både ARKITEKTERoch KONSTRUKTÖRER

K3 Byggteknik AB

Sigurdsgatan 672130 Västerås
logo

Vi är ett mindre konsultföretag som är specialiserade på byggkonstruktioner. Vi har stor erfarenhet från både bygg- och energibranschen och utför statiska beräkningar och konstruktionsritningar för alla typer av byggnader, allt från en balk till uteplatsen, till stora komplexa byggprojekt. Vårt kontor finns beläget i Västerås men vi utför uppdrag över hela Sverige.Vi drar oss inte för att prova nya idéer och har för närvarande flera projekt igång med fiberarmerade betongkonstruktioner.

Merell Svets & Montage AB

Kolfallsgatan 2558273 Linköping
logo

Byggnadssmide inom nyproduktion och om- och tillbyggnad. Staket, räcken och all form av legoarbete och reparation inom svetsning.

Nacka Bygg & Konsult AB

Frans mobergs väg 1313239 Saltsjö-boo

SoliBer Ingenjörer AB

Österängsvägen 455463 Jönköping
logo

SoliBer Ingenjörer AB är ett konsultföretag i Jönköping som erbjuder tjänster inom byggnadskonstruktion, skadeutredningar och byggnadsfysik. Med engagemang och hög kunskap skapar vi hållbara och lönsamma lösningar för såväl våra kunder inom privat och offentlig sektor som för vår miljö.

Carpri AB

Öppet

Tunnelvägen 264542 Strängnäs
logo

Carpri AB är en Byggnadsingenjörsbyrå som säljer tjänster med kunskap och personligt engagemang.Vi som jobbar på Carpri har många års erfarenhet från ledande svenska teknikkonsultföretag.Vi har det stora företagets kompetenser och erfarenheter tillsammans med det lilla företagets kundinriktning, entreprenörsanda och snabba beslutsvägar.

Energi- & Klimatkontroll Skåne AB

Svenshögsvägen 6B23238 Arlöv
logo

Vi hjälper dig med energibesiktningar, energianalyser och att upprätta energideklarationer. Vi utför även uppdrag för att upphandla energientreprenader.

Månsson & Hansson AB

Opevägen 7883192 Östersund
logo

Vi är en konsultfirma i byggbranschen, med bred kompetens när det gäller såväl konstruktion som arkitektur.Företaget har verkat i regionen i mer än 50 år, och de nuvarande medarbetarna har tillsammans närmare hundra års samlad erfarenhet från branschen – samt naturligtvis ett omfattande nätverk runt om i regionen.Stora eller små uppdrag – engagemang och noggrannhet är vår ledstjärna.

Svensk Bygglogistik AB

Ullevigatan 1941140 Göteborg
logo

Bygglogistik är en partner som hjälper beställare av byggprojekt att tänka efter före kring hela logistikprocessen. Vi kan också se till att planerna blir verklighet och att rätt material står på rätt plats när byggnadsarbetarna kommer till jobbet. Det sparar både tid och pengar, samtidigt som beställaren inte behöver fundera över hur man smartast hanterar alla tusentals transporter som kommer till ett byggområde och hur omgivningen påverkas av dem.