Se på karta

byggadministration 

gav 127 företag inom detta område

Sören Lundgren Byggkonsult AB

Landsvägen 3917263 Sundbyberg
logo

Sören Lundgren Byggkonsult, SLB, är ett självständigt kunskapsföretag, verksamt inom byggbranschen sedan 1986. Vårt arbetsfält spänner över stora delar av byggprocessen. Tack vare en flexibel organisation, med ett stort kontaktnät av fristående konsulter, kan vi erbjuda en service utöver det vanliga.

EPR Byggkonsult AB

Segedalsvägen 1123291 Arlöv
logo

Företaget vänder sig till privatpersoner och företag som tänker köpa eller sälja hus, bygga nytt, ombyggnad eller tillbyggnad. Verksamhetsområdet är sydvästra Skåne.

Mårtensson & Håkanson Byggrådgivare AB

Öppet

Lillatorpsgatan 1841655 Göteborg
logo

'Allt inom byggadministration till såväl den privata marknaden som till statliga och kommunala institutioner och företag. Mårtensson & Håkanson AB grundades 1988 och är ett byggadministrativt företag med huvudsaklig verksamhet inom Göteborg med omnejd. Bolagets grundtanke är att erbjuda kunder den trygghet som god kunskap och lång erfarenhet ger. Verksamheten omfattar allt inom byggadministration och riktar sig såväl till den privata marknaden som till statliga och kommunala institutioner och företag. Våra medarbetare har gedigen branscherfarenhet från såväl entreprenörsföretag som från beställar- och förvaltningsföretag. Som projekt- och byggledare medverkar vi vid upprättande av programhandlingar, utvärdering av anbud, upprättande av kontrakt samt styrning under produktionsskedet. Företaget medverkar som teknisk expertis och sakkunniga inom entreprenadjuridiska frågor.

VVSteknik gruppen

Matsarvsvägen 1579177 Falun
logo

Vi erbjuder bland annat tjänster och service inom rörinspektion och infodring samt energi och miljö. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer och komma i kontakt med oss.Välkommen!

Konsulterande Ingenjörsbyrån I Uddevalla AB

Kålgårdsbergsgatan 1345130 Uddevalla
logo

Vi är ett flexibelt företag som arbetar med planering och projektering av allt från privata bostäder till stora offentliga utrymmen.

Sommar Byggbesiktningar AB

Stenhuggarvägen 2S13238 Saltsjö-boo
logo

Välkommen till Byggbesiktningar AB!Byggbesiktningar AB är ett konsultföretag inom byggsektorn med inriktning påEntreprenadbesiktningarBygg –och projektledningProjekteringKvalitetsansvarig uppdrag

Nacka Bygg & Konsult AB

Frans mobergs väg 1313239 Saltsjö-boo

Carpri AB

Öppet

Tunnelvägen 264542 Strängnäs
logo

Carpri AB är en Byggnadsingenjörsbyrå som säljer tjänster med kunskap och personligt engagemang.Vi som jobbar på Carpri har många års erfarenhet från ledande svenska teknikkonsultföretag.Vi har det stora företagets kompetenser och erfarenheter tillsammans med det lilla företagets kundinriktning, entreprenörsanda och snabba beslutsvägar.

Hållén Arkitekter AB

Stortorget 870211 Örebro
logo

Arkitekter och ingenjörer med kontor i Örebro men verksamma över hela landet.

Energi- & Klimatkontroll Skåne AB

Svenshögsvägen 6B23238 Arlöv
logo

Vi hjälper dig med energibesiktningar, energianalyser och att upprätta energideklarationer. Vi utför även uppdrag för att upphandla energientreprenader.

Projektanalys AB

Myrslingan 113463 Ingarö

URKk BYGGTEKNIK AB

Öppet

Britsarvsvägen 5779133 Falun
logo

Vi på URKk har många års erfarenhet som byggkonstruktörer i Sverige. Vi erbjuder personlig service samtidigt som vi nyttjar vårt breda nätverk för att genomföra komplexa projekt och hjälpa våra kunder att uppnå sina mål. Med en enkel organisation kan vi minimera overhead-kostnader och ge god kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.Vi arbetar med hållbarhet i alla våra uppdrag. Vi strävar efter lönsamma och hållbara lösningar fördet klimatneutrala samhälletKontakta oss för mer information, an

Bep Byggadministration AB

Parkvägen 1719141 Sollentuna
logo

Viatec AB

Drottninggatan 25A72464 Västerås

Konstark Trelleborg AB

Läraregatan 2423162 Trelleborg

T D Byggadministration AB

Myrvägen 4412551 Älvsjö

Nolaskogs Byggadministration K-Å Hörnlund

Birgittavägen 289431 Själevad

WSP Sverige AB

Öppet

Frösön 83243 Frösön

Vara Byggkonsult AB

Korsgatan 1753431 Vara

Westman Byggrådgivning AB

Skalltorpsgatan 16C64150 Katrineholm

Mem Teknik

Blå vägen 5492066 Hemavan

Condesign AB

Nya Tingstadsgatan 142244 Hisings Backa

COWI AB

Vikingsgatan 341104 Göteborg

Byggadministration Harald Olsson AB

Östergatan 1821125 Malmö

Structor Projektpartner Värmland AB

Öppet

Våxnäsgatan 265340 Karlstad