Om företaget

Är ditt hem i behov av renovering? Känner du inte för att spendera hela semestern med att ordna allt arbete på egen hand? Då ska du anlita Byggkraft, din byggfirma som på bästa sätt löser alla dina behov av renovering medan du...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-819 92...
Adress

Svarvaregatan 6

34134 Ljungby

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Är ditt hem i behov av renovering? Känner du inte för att spendera hela semestern med att ordna allt arbete på egen hand? Då ska du anlita Byggkraft, din byggfirma som på bästa sätt löser alla dina behov av renovering medan du kan fokusera på annat.

Lång erfarenhet

Vi på Byggkraft har lång erfarenhet av renoveringsarbeten; våra duktiga snickare är mästare på att hitta lösningar som du kanske inte trodde var möjliga och utför alltid arbetet med hög kvalitet. Självklart används dessutom högklassigt material som är tillverkat för att hålla under en lång tid framöver. Kundnöjdhet är vår starkaste drivkraft och vi är inte nöjda förrän du som kund är helt nöjd med det jobb vi utfört. Med andra ord är resultatet viktigt för båda parter.

Vad behöver du hjälp med?

Du kan alltid kontakta oss med de uppdrag och idéer du har, så bollar vi gärna dessa med dig för att hitta bästa möjliga lösning. Inget jobb är för litet; vi antar oss alla former av renoveringsuppdrag och ser fram emot din kontakt. Ett genuint intresse för det vi arbetar med gör att du hela tiden kommer uppleva ett stort engagemang från vår sida. Ha därför alltid Byggkraft i åtanke när det börjar bli dags för renovering.

Bygg I Ljungby ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Bygg I Ljungby AB

Omsättning

2 679 tkr

Vinstmarginal

3.20 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Bygg I Ljungby AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Lindskoghs Bygg i Ljungby AB

Org.nr:

5592936255

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Nej

SNI-bransch

43320 Firmor för byggnadssnickeriarbeten

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

23.12.2020

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Kategorier
Sökord
Möjliga telefonnummerformat

0738199271

07-381 992 71

073-819 92 71

0738-19 92 71

073-8199271