Se på karta
Lärlingsgatan 2890422 Umeå

4.75 (4)

Vi utför alla typer av lackeringsarbeten; bilar, lastbilar, bussar, båtar, husvagnar, samt även detaljlackering och mindre plåtarbeten. Kontakta eller besök oss så gör vi en snabb kostnadsvärdering.

Kumla gårdsväg 3314563 Norsborg

Vi har som specialitet att lackera tyngre fordon, såsom bussar, lastbilar och skåpbilar. Vi lackerar givetvis även personbilar, faktum är att vi också kan lackera båtar då våra lackboxar mäter hela 18 meter långa, 6 meter i bred och har en inkörningshöjd av 4,55 m. Vi ombesörjer även plåtreparationer så att vi kan erbjuda kunder en komplett lösning. Produkterna vi använder kommer från välkända leverantörer som Standox och håller högsta kvalitet.

Alängsgatan 352337 Ulricehamn

Vi på Prolack lackerar de mesta! Bussar, släpvagnar, lastbilar, personbilar eller möbler. Snabb service med hög kvalitet.

Kopperöd 24045193 Uddevalla

0

Vi reparerar, åtgärdar krockskador samt lackerar bilar, bussar, lastbilar samt även köksluckor, inredningsdetaljer. Motivlackering

Kungsgatan 4570224 Örebro

Vi fixar din nybilslackering, motivlackering / airbrush, dekorlackering och underhållslackering.

Magasinsgatan 782830 Edsbyn

4 (2)

Vi bedriver billackering och plåtreparationer, riktbänksjobb, lackeringar, glasrutor samt däck m.m.

Nyköping

Vi lackerar allt från personbilar till flygplan och har många fasta företagskunder men utför även mycket jobb åt privatpersoner.