Om företaget

På Burlöv Center finns det mesta du behöver för att din vardag ska fungera effektivt, lätt och smidigt. Oavsett om det handlar om fritid, hälsa, mode, mat, medicin, vin, vardag eller fest så är Burlöv Center din genväg till ett...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
040-43 34...
Adress

Kronetorpsvägen 2

23237 Arlöv

Hemsida och e-post

Kontakt saknas

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

På Burlöv Center finns det mesta du behöver för att din vardag ska fungera effektivt, lätt och smidigt. Oavsett om det handlar om fritid, hälsa, mode, mat, medicin, vin, vardag eller fest så är Burlöv Center din genväg till ett enklare liv.

Burlövs center

Burlöv center är skånes mest lättillgängliga och effektiva köpcenter. Kanonbra allmänna kommunikationer och ett läge nära de större motor- och pendlingsvägarna gör att du lätt och ledigt svänger förbi. Parkera gör du så klart gratis. De 4 ingångarna i olika väderstreck gör promenaden från bilen till butikerna och tillbaka en kort historia. Extra trevligt när det regnar. Och när du har många kassar att bära på. Burlöv Center består av 70 butiker och restauranger som samtliga ligger på ett enda och lättillgängligt våningsplan. Välkommen!

Borttappat

Har du hittat eller förlorat något på Burlöv Center? Allt som återfinns i och runt Burlöv Center kan lämnas in i Coop Forums Servicedisk. Du når dem på telefonnummer 010-741 15 09.

Anpassat för funktionshindrade

Alla butiker på Burlöv Center ligger i markplan och är väl anpassat för dig som har nedsatt rörlighet eller använder rullstol. För att göra det enkelt för dig öppnas alla dörrar automatiskt. För synskadade finns ledstråk i markbeläggningen utanför entréerna. Samtliga butiksentréer är utrustade med taktila skyltar. För att lätt ta sig fram med exempelvis rullstol, är markbeläggningen plan och ramper finns för att kunna ta sig upp och ner till parkeringen. Samtliga P-platser för funktionshindrade ligger i direkt anslutning till respektive entré. Det finns toaletter anpassade för personer med funktionsnedsättning vid. behov går det också bra att låna rullstol på Burlöv Center. Kontakta i så fall Coop Forums servicedisk på telefon 010-741 15 09..

Det finns toaletter anpassade för personer med funktionsnedsättning vid toaletterna. Behöver du låna rullstol vid ditt besök, går det bra. Kontakta i så fall Coop Forums servicedisk på telefon 010-741 15 09.

Vi tänker på din trygghet

För din att kunna hantera akuta och extrema sjukdomsfall finns defibrillator på Burlöv Center. Det är av stor betydelse om du eller någon annan skulle drabbas av hjärtstillestånd. I ett akut läge kan en snabb behandling vara livsavgörande. Defibrillatorn finns i Coop Forums servicedisk och alla våra vakter är utbildade i hur den används.

Vi låter leken ta plats

För de mindre barnen, som kanske inte alltid tycker att det är så roligt att gå i affärer, finns en kul och stimulerande lekyta vid restaurangtorget. Lekytan är öppen mellan 8-21 på vardagar, 8-18 på lördagar och 9-19 på söndagar. Observera dock att leklandet är obemannat.

Burlöv Centers utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Burlöv Center

Omsättning

74 353 tkr

Vinstmarginal

47.90 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Burlöv Center finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Burlöv Center AB

Org.nr:

5566059589

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Nej

SNI-bransch

68203 Fastighetsbolag, andra lokaler

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

25.01.2001

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 7
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

040433439

04-043 34 39

040-43 34 39

0404-334 39